Ο Μαρίνος, ο Λουντ, η ΑΕΚ και το «παράδειγμα Χουλτ»

Ο Μαρίνος, ο Λουντ, η ΑΕΚ και το «παράδειγμα Χουλτ»

Ο «Agent Leaks» εξηγεί γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στις πρώτες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ τον Ρόμπιν Λουντ.

Να, λοιπόν, που επιβεβαιώθηκε ότι ο Ρόμπιν Λουντ δεν θα παραμείνει στους Παναθηναϊκό. Ο Φιλανδός έκανε κάποιες δεύτερες σκέψεις να μείνει, αλλά από τη στιγμή που βλέπει ότι η διοικητική αλλαγή δεν προχωράει και ο Νταμπίζας δεν έχει κάνει απτό να του προσφέρει, αποφάσισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και ότι πρέπει να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Και όπως φαίνεται, δεν θα δυσκολευτεί. Ούτε θα χρειαστεί να πάει πολύ μακριά…

Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, λοιπόν, για τον Λουντ έχει δείξει ενδιαφέρον (ω τι έκπληξη) η ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει την καλύτερη άποψη για τον πρώην παίκτη του. Και όχι άδικα, καθώς ο 25χρονος all around μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και ήταν από τις αποκαλύψεις του πληγωμένου Παναθηναϊκού. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί του (37 συμμετοχές, 7 γκολ, 2 ασίστ).

Η ΑΕΚ αναζητά έναν box to box μέσο, που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις σε κάθε θέση και ο Λουντ είναι περίπτωση-λαχείο. Είναι ελεύθερος, σε εξαιρεική ηλικία, με γνώση του πρωταθλήματος και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν σε αυτό, γνωρίζει πολύ καλά τι ζητάει ο Ουζουνίδης από τους παίκτες του, μπορεί να βοηθήσει αγωνιζόμενος σχεδόν σε κάθε θέση της μεσαίας και μεσοεπιθετικής γραμμής και γενικώς δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής.

Ενώ (το πιο σημαντικό) δεν είναι και ακριβή περίπτωση. Τουναντίον. Διότι μπορεί ο περίφημος Αγγλος ατζέντης του να του έχει υποσχεθεί λαγούς με πετραχίλια, αλλά ακόμη δεν του έχει φέρει τίποτε. Πέρα από… υποσχέσεις και κάποιες προτάσεις που δεν τον συγκινούν. Μάλιστα, επειδή και ο Λουντ έχει γυναίκα που δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα (όπως και η κυρία Χουλτ), είναι και αυτό μια παράμετρος που πρέπει να προσμετρηθεί.

Ο Ουζουνίδης βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον Φιλανδό και εάν τα νούμερα είναι τα «σωστά» για τη διοίκηση της Ενωσης, τότε ο γάμος θα προκύψει. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές για τον Λουντ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ