Στοίχημα : Και τα ρούβλια και τις λίρες

Στοίχημα : Και τα ρούβλια και τις λίρες

Μπαράζ επιτυχιών στον προημιτελικό της Ρωσίας με την Κροατία, κέρδη και από την Αγγλία.

Λίγα γκολ, ισοπαλία και ακριβές σκορ 1-1. Όλα αυτά από εμάς σε έναν προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν έβαζαν και τα πέναλτι οι διεθνείς της και προκρινόταν θα κάναμε λόγο για σπανιότατη επιτυχία, χωρίς να μειώνεται η συγκεκριμένη του αγώνα της Ρωσίας με την Κροατία.

Πέρασε και η Αγγλία τόσο εύκολα όσο γράφαμε χθες. Στο ρελαντί οι μηχανές της και νίκη επί μιας ειδικού χαμηλού βάρους αντίπαλο. Να υπενθυμίσουμε ότι από το φινάλε της φάσης των ομίλων γράφαμε ότι αξίζει τον κόπο να ποντάρουμε στην πρόκριση στον ημιτελικό και γιατί όχι, στον τελικό. Το στοίχημα της τετράδας έχει ήδη επιβεβαιωθεί και τις μέρες που αναφερθήκαμε σ’ αυτό πλήρωνε επί 2,50. Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει φιναλίστ, ξεκινούσε από 4,50. Τώρα εμφανίζεται σε ύψος μέχρι και 1,80. Ο λόγος για την απόδοσή της να αποκλείσει την Κροατία με οποιοδήποτε τρόπο (90 λεπτά, παράταση ή πέναλτι).

Και για τον Χάρι Κέιν είχαμε μιλήσει για πρώτο σκόρερ και πλέον ο κορυφαίος φορ προσφέρεται για τον εν λόγω τίτλο στο 1,15.

Κοιτώντας ξανά προς το μέλλον τώρα, η Γαλλία θεωρείται επικρατέστερη να κατακτήσει τη διοργάνωση. Κάτι παραπάνω από 3,00 δίνει η τελική της επικράτηση. Οι Άγγλοι ακολουθούν με κάτι περισσότερο από 3,50, οι Βέλγοι στο 4 παρά και οι Κροάτες κλείνουν τη μικρή πλέον λίστα με πεντάρια και ακόμα ψηλότερα.

Από τα πέντε πρώτα φαβορί του Μουντιάλ, όπως δίνονταν πριν ξεκινήσει η διοργάνωση ή έστω μέχρι και το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής, μόνο οι «τρικολόρ» έχουν αντέξει (πλήρωναν επί 7,50 αρχές Ιουνίου). Ήταν τέταρτο πίσω από Βραζιλιάνους, Γερμανούς και Ισπανούς και πάνω από την Αργεντινή. Και με εξαίρεση τη «Σελεσάο» που ολοκλήρωσε 26 τελικές προσπάθειες και έπεσε στον αγώνα της ζωής του Κουρτουά, οι υπόλοιπες απλά απογοήτευσαν.

Από τις υπόλοιπες το Βέλγιο θεωρούταν έκτη μεγαλύτερη δύναμη (11,50), η Αγγλία έβδομη (17,00 η απόδοσή της) και η Κροατία 10η (32).

Ειδικά για χθες τη νίκη της Αγγλίας έπαιξε το 53% των παικτών με συνολικό κεφάλαιο 8 εκατομμυρίων ευρώ πριν από την έναρξη του αγώνα. Μετά το προβάδισμα, οι αγορές του ανταλλακτηρίου βομβαρδίστηκαν και πλησίασαν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Έβγαλαν κέρδος και οι Άγγλοι παίκτες του στοιχήματος χθες, μικρό ή μεγάλο. Τα πράγματα στον προημιτελικό της Ρωσίας με την Κροατία ήταν μοιρασμένα και ο τζίρος δεν ξεπέρασε 25 εκατομμύρια ευρώ στο 90λεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ