Στοίχημα : Για να περάσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Στοίχημα : Για να περάσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Τα πολλά προγνωστικά είναι περιττά σε έναν ημιτελικό, αλλά δεν γίνεται να μην «αθληθούμε» μέρα που είναι.

Τρίτη βράδυ. Καλοκαίρι με παρέα, μπίρες και τεράστια τηλεόραση στη διαπασών. Ναι, μπάλα θα δούμε, ημιτελικό Μουντιάλ, όπως πριν τέσσερα χρόνια, όπως πριν δεκαετίες, όπως και τώρα! Με ανεβασμένη διάθεση, αλλά και ενίοτε κλειστά αυτιά γιατί κάτι τέτοιες νύχτες μιλούν σαν ειδικοί για ποδόσφαιρο ακόμα και αυτοί που παρακολουθούν κατά τύχη τρία ματς στη σεζόν κι αυτά όχι ολόκληρα. Κι άλλη ευκαιρία για να γελάσουμε λοιπόν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε πολύ ωραία διάθεση για το σημερινό βράδυ. Περιμένουμε πώς και πώς τον ημιτελικό. Γαλλία από τη μία, Βέλγιο από την άλλη. Θα μπορούσε να γίνει δημοσκόπηση. Ποια έχει αφήσει πιο πειστικά διαπιστευτήρια;

Η Γαλλία απέκλεισε για πλάκα την Ουρουγουάη και δεν φοβήθηκε την Αργεντινή ούτε όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Οι Βέλγοι ακόμα πανηγυρίζουν που απέκλεισαν τη Βραζιλία, όμως ομάδα που δέχεται 26 τελικές προσπάθειές της και ο τερματοφύλακάς της γίνεται σούπερ ήρωας με 8 επεμβάσεις, κατά τη γνώμη μας πείθει λιγότερο για την αξιοπιστία της.

Την πρόκριση της Γαλλίας θα πάρουμε βασικά. Και δευτερευόντως μπορεί να ρίξουμε κάποια ευρώ στον άσο γιατί πληρώνει επί 2,40.

Επειδή δεν γίνεται να ξεγράψουμε την επίθεση του Βελγίου, έχει τύχη και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ (ίσως να είναι η πλέον συνετή πρόταση από όλες αυτή). Όμως, αν βλέπουμε συγχρόνως και σημείο, για να βγει άσος θα πρέπει να προκύψει over 2,5.

Γι’ αυτό εσείς που κυνηγάτε μεγάλες αποδόσεις ρίξτε μια ματιά στο συνδυασμό του άσου με το Over. 3,60 δίνει ακόμα και στον ΟΠΑΠ. Ανάλογη είναι και η τιμή του να σκοράρει η Γαλλία και στα δύο ημίχρονα, ενδεχόμενο που δεν μας φαίνεται καθόλου απίθανο.

Λίγο από το ένα λοιπόν, λίγο από το άλλο είναι σίγουρο ότι μια χαρά θα κυλήσει και αυτό το μουντιαλικό βράδυ μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ