Μαχμούντ… Σικαμπάκα

Μαχμούντ… Σικαμπάκα

Ο «Φαραώ» του Απόλλων Σμύρνης και οι πληγές του.

Εντυπωσιακό το βίντεο του καλωσορίσματος στον Μαχμούντ Σικαμπάλα από την πλευρά του Απόλλων Σμύρνης αλλά πιστέψτε με πως αν δεν μιλούσαμε για έναν παίκτη του μεγέθους του Αιγύπτιου διεθνή μεσοεπιθετικού, τότε θα αποτελούσε ήδη παρελθόν!

Οσοι τον αντίκρισαν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Βλέπετε η… κοιλιά του ξεχώριζε από μακριά! Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μετά το παγκόσμιο κύπελλο, που ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου για την Αίγυπτο, δεν πρέπει να γυμνάστηκε ιδιαίτερα. Ο ίδιος παραδέχεται ότι τον τελευταία μήνα δεν ακολουθούσε κάποιο πρόγραμμα αφού ήταν πολυάσχολος με τον γάμο του.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων είναι για κλάματα και σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι σε θέση να βγάλει 90 λεπτά αγώνα μετά από δυο μήνες! Τόσο χρειάζεται για να έρθει στην φυσιολογική του φόρμα. Τώρα βέβαια βοηθάει και η μικρή διακοπή και θα έχει στην διάθεση του 15 μέρες για να δουλέψει σκληρά για να χάσει τα περιττά κιλά του και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

Πέρσι έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την τρίτη αγωνιστική στις 15 Σεπτεμβρίου αλλά είχε επίσημα ματς στα πόδια του ως τα μέσα Ιουλίου. Ένα χρόνο νωρίτερα αγωνίστηκε για πρώτη φορά, την τρίτη εβδομάδα και πάλι που ήταν προγραμματισμένη στις 29 Σεπτεμβρίου. Μάλλον τρώει καλά και ξεκουράζεται στις διακοπές του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ