Φουλ της κίτρινης κάρτας

Φουλ της κίτρινης κάρτας

Τα πάντα για τη μάχη της Τούμπας από στοιχηματική οπτική γωνία.

Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρούνται σήμερα στην Τούμπα. Εδώ σταματά ο πρόλογος και αρχίζουμε να παρακολουθούμε την αναμέτρηση από τη δική μας οπτική, αυτή του στοιχήματος βέβαια.

Υπενθυμίζουμε ότι στον ανάλογο αγώνα της περσινής σεζόν με τη διακοπή και την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη με το πιστόλι, όλος ο κόσμος αναρωτιόταν ποιο ήταν το σκορ που σφράγισε το ντέρμπι. Το ίδιο αναρωτιόνταν και οι στοιχηματικές εταιρείες και το μπάχαλο που έγινε δεν είχε προηγούμενο. Τελικά, δεν έμαθε ποτέ κανείς το σκορ και κάθε μπουκ πήρε τη δική του απόφαση για το πώς και τι θα πληρώσει.

Νέα σεζόν τώρα, νέο παιχνίδι. Δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του βασικού παρόχου στοιχήματος στη χώρα, λόγω Δημήτρη Μελισσανίδη. Οπότε παρακολουθούμε τις υπόλοιπες εταιρείες.

Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε τιμές γύρω από το 1,90. Το Χ φυσικά από 3,20 και πάνω και το διπλό ίπταται στο 5,45.

Πώς ερμηνεύεται αυτό; Οι μπουκ θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, αλλά δύσκολα. Κρατούν την ισοπαλία στα συνηθισμένα επίπεδα κάθε αγώνα και σχεδόν αποκλείουν το διπλό δίνοντάς του απόδοση «βομβας».

Η παγκόσμια αγορά εμφανίζει ελαφριά τάση προς τον άσο, όχι όμως κάτι που να προεξοφλεί με σιγουριά την επικράτηση των Θεσσαλονικέων.

Αυτά όσον αφορά το αποτέλεσμα. Πάμε στα γκολ τώρα. Το over 2,5 ξεπερνά το 2,50 παντού και το under 2,5 δεν πλησιάζει καν το 1,50. Εύλογη η αναμονή. Ματς σκληρό με λίγα ή καθόλου γκολ. Γι’ αυτό και στην παρουσίασή τους οι περισσότερες εταιρείες προβάλλουν πρώτο το Over / Under 1,5 (1,50/2,45) και μετά το καθιερωμένο Over / Under 2,5 στο σωρό με τις επιπλέον επιλογές.

Τώρα ας δούμε μερικά άλλα πραγματάκια που μας έκαναν εντύπωση. Όσοι ποντάρετε στο διαδίκτυο για χρόνια θα είστε εξοικειωμένοι και με τα στοιχήματα με τις κάρτες. Διεξάγεται ένας οποιοσδήποτε αγώνας και βλέπετε over / under στην κίτρινη. Το σύνηθες όριο ξεκινά από 3,5 και καταλήγει στο 5,5. Δηλαδή στους περισσότερους αγώνες αναμένονται να βγουν από τέσσερις έως και έξι κάρτες, που ούτε και τόσες βγαίνουν.

Στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το όριο καρτών είναι το 8,5! Όποιος το διαλέγει δηλαδή, αν διαλέξει over θα παρακαλά να βγουν 9 κάρτες! 9 κάρτες; Τεράστιος αριθμός. Το Over δείχνει κάτι παραπάνω από 2,00 και το Under κάτι παραπάνω από 1,70.

Η μία αποβολή έχει όσες πιθανότητες αναπαρίστανται στο 2,20 (αρκετές δηλαδή) και η καμία στο 1,65.

Αν το αποτέλεσμα λοιπόν είναι αμφίβολο, τα λίγα γκολ και οι πολλές κάρτες είναι το πιθανότερο. Με λίγα λόγια περιμένουμε ένα ματς πολύ σκληρό, με πολλά φάουλ, μέτριο ρυθμό και με ελάχιστο θέαμα. Ελπίζουμε να διαψευστούν οι υπολογισμοί και να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο παιχνίδι.

Να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι; Με βάση όλα όσα διαβάζετε στο 10.gr σκεφτόμαστε ως εξής:
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Under 2,5
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Χ στο ημίχρονο
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Over 5,5 στις κίτρινες κάρτες (όπου το βρείτε)

Ταμείο ξανά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ