Ανατροπή με Κομίνη που παραμένει διεθνής

Ανατροπή με Κομίνη που παραμένει διεθνής

Στη λίστα και οι Σκουλάς, Διαμαντόπουλος, Τζήλος που δεν… πείθουν αλλά δεν υπάρχουν και καλύτεροι από τους… χειρότερους.

Η ΚΕΔ θα στείλει τη Δευτέρα (1/10) στην UEFA τη λίστα με τους διεθνείς διαιτητές για το 2019 και μετά θα τη δώσει στην ΕΠΟ για έγκριση (είναι μία πρωτοτυπία και αυτό, συνήθως γίνεται το ανάποδο)…

Στη λίστα οποία υπάρχει μία ανατροπή ενώ επιβεβαιώνεται ότι η ελληνική διαιτησία έχει πιάσει πάτο. Δίπλα στους παραμένοντες Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλο, λοιπόν, είχαμε… προσθαφαιρέσεις. Και μία… παραμονή.

Ο Μέλο Περέιρα, όπως διέρρευσε την Κυριακή (30/9), διατηρεί διεθνή τον Γιώργο Κομίνη. Τον ρέφερι που έκανε μπάχαλο το περσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όπου είχε καταπιεί τη σφυρίχτρα και δεν έλεγε να σφυρίξει τη λήξη στα αποδυτήρια μετά το ντου του οπλοφόρου Ιβάν. Ακόμη και στην UEFA έγιναν έξαλλοι με τον ρέφερι από τη Θεσπρωτία και το καλοκαίρι είχε ακουστεί ότι χάνει το σήμα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής όμως, τον κρατάει διεθνή παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τον αγνοεί. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αφού «θυσίασε» τους Καλογερόπουλο, Αρετόπουλο, Μάνταλο για τους οποίους υπήρχε… γραμμή να τελειώσουν από τη διαιτησία, είπε για τον Κομίνη να το παίξει «πολύ σκληρός για να πεθάνει». Με τις… κιτρινόμαυρες ευλογίες.

Κατά τα άλλα, εφόσον ισχύει η διαρροή για τη νέα λίστα (που είναι και το πιθανότερο), επιβεβαιώνεται ότι η ελληνική διαιτησία έχει πιάσει… πάτο. Διεθνείς γίνονται ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), ο Τζήλος (Καβάλας) και ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Της ΕΠΣ Μπέου ο πρώτος, όπου πρόεδρος είναι ο Λασκαράκης -τις εκθέσεις του οποίου εις βάρος του Ολυμπιακού πέρσι, στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ κανείς δεν πήρε στα σοβαρά. Τα δε, δείγματα του Σκουλά, επίσης δεν είναι σοβαρά.

Από την Καβάλα ο δεύτερος που τα έκανε… μούσκεμα (ασορτί) με τον καιρό (και) στον αγώνα του Σαββάτου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και επίσης αποδεδειγμένα έχει σοβαρό θέμα με την… πρόσθεση και το μέτρημα των λεπτών καθυστερήσεων.

Από την Αρκαδία ο τρίτος, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής για τις δυνατότητες του και για την… όραση του αφού δεν είδε τις χειρονομίες του Πασχαλάκη στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Σε πιάνει μια… μελαγχολία με τους διαιτητές που προτείνονται για διεθνείς, είναι αλήθεια. Μετά, κοιτάς τον πίνακα με τους 23 ρέφερι της Super League και βλέπεις ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Ποιον να βάλεις, τον Ζαχαριάδη που είναι 37;

Οι… πιο έμπειροι θεωρητικά διαιτητές, είναι αυτοί που προτείνονται από τον Περέιρα.

Αναμενόμενο από μία πλευρά, αυτό μετά τις αλλαγές που έχει κάνει ο Πορτογάλος στον πίνακα διαιτητών. Ας φύγει λοιπόν, αφού έφερε την ελληνική διαιτησία σε αυτό το χάλι, και ας πάρει και τον πίνακα μαζί του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ