Ο… σεΐχης, ο Φετφατζίδης, ο ατζέντης που πήγε τον Τσιλιγγίρη στον ΑΠΟΕΛ και ένας μικρός για τον Ολυμπιακό

Ο… σεΐχης, ο Φετφατζίδης, ο ατζέντης που πήγε τον Τσιλιγγίρη στον ΑΠΟΕΛ και ένας μικρός για τον Ολυμπιακό

Ο AGENT LEAKS αποκαλύπτει γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη η μεταγραφή του Φετφατζίδη, τη σχέση του νεαρού Τσιλιγγίρη με γνωστό ατζέντη και τον «μικρό» που θέλει ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Από to10.gr και τον «AGENT LEAKS» διάβασες, φίλε αναγνώστη, την οριστική συμφωνία μεταξύ του Αρη και της Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη. Και μετά έπιασαν όλοι οι άλλοι να το τραβήξουν και να το κάνουν… λάστιχο το θέμα. Αλλά, εάν πρόσεξες, έχω μέρες να ασχοληθώ με την υπόθεση. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά διότι έχει «παγώσει». Για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο

Είναι όλα συμφωνημένα. Ο Αρης θα πάρει 1.500.000 ευρώ. Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα βάλει στην τσέπη του καθαρά 1.700.000 ευρώ τον χρόνο και συνολικά στην 3ετία προβλέπεται να πάρει περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια, λόγω των απίθανων μπόνους που του προσφέρονται. Κι όμως, ενώ όλα έδειχναν ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι απλά διαδικαστικό, τα έγγραφα ανταλλάχθηκαν, τα συμβόλαια ετοιμάστηκαν, τα πράγματα «κόλλησαν».

Η Αλ Αΐν, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι αν και είχε έγκριση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, έπρεπε να δώσει το τελικό ΟΚ ο ιδιοκτήτης-πρίγκιπας-σεΐχης. Ο οποίος αυτή την εβδομάδα είχε άλλες δουλειές (έκανε διακοπές) και δεν μπορούσαν να τον ενοχλήσουν οι υποτελείς του. Και κάπως έτσι, η μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων για τον Αρη, έχει τελειώσει προφορικά, αλλά είναι στην… αναμονή. Ελέω… πρίγκιπα. Ωστόσο, πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Διότι ο (ξεκούραστος) πρίγκιπας επιστρέφει…

Ο ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ

Πάντως, ο Αρης έχασε έναν ακόμη παίκτη αυτή την εβδομάδα. Αλλά αυτή τη φορά χωρίς να βάλει λεφτά στην τσέπη. Διότι ο Απόστολος Τσιλιγγίρης, ο 19χρονος τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο φέτος με τους Κίτρινους και εντυπωσίασε, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Και μάλιστα με ένα σπουδαίο συμβόλαιο.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ποιος έκανε τη δουλειά. Ποιος άνοιξε μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική πόρτα για ένα παιδί που δεδομένα έχει ταλέντο, αλλά συνολικά έχει παίξει 3 παιχνίδια με τη φανέλα του Αρη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μανατζερικά, ο Τσιλιγγίρης ανήκει στον πρώην μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Κολοβό. Αλλά τη μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ την έκανε άλλο γραφείο, συνεργαζόμενο. Συγκεκριμένα, όλη την υπόθεση έτρεξε ο γνωστός ατζέντης Μάκης Ζαπατίνας. Το γραφείο του Ζαπατίνα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς είναι αυτό που έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου: Τη μεταγραφή του Ούγγρου Ρόλαντ Σάλαϊ, από την ομάδα της Λευκωσίας στη Φράιμπουργκ, έναντι 5.500.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2018.

«ΜΙΚΡΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τέλος, στην πιάτσα συζητιέται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι ο Ολυμπιακός κινείται εντατικά για την απόκτηση ενός ακόμη «μικρού» από τον Αστέρα Τρίπολης. Την ομάδα από την οποία πριν δύο χρόνια είχε αποκτήσει τον νεαρό εξτρέμ Γιώργο Μαρίνο. Ονομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, αλλά είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής, έχει βρει καλούς νεαρούς παίκτες και αυτό φαίνεται ότι δεν περνάει απαρατήρητο από τους Πειραιώτες. Που δεν παύουν να ασχολούνται με το να ανακαλύπτουν ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας και να τους εντάσσουν στο δυναμικό τους, θέλοντας να μαζέψουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.

BONUS: Αργότερα, μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τον Ολαφ Ρέμπε. Τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ