Με απουσίες ταξίδεψε στο Βόλο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Με απουσίες ταξίδεψε στο Βόλο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, δεν θα έχει στη διάθεσή της όλες τις παίκτριες ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αύριο (05/11, 12:00), τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, καλείται να διαχειριστεί ξανά κάποιες απουσίες στο ρόστερ της αφού στην Αθήνα παρέμεινε μαζί με την Αφροδίτη Κοσμά και η Κατερίνα Σωτηρίου, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ η Εβίνα Μάλτση ταξίδεψε στο Βόλο αλλά δεν θα αγωνιστεί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Εβίνα Μάλτση, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Η δήλωση της προπονήτριας του Ολυμπιακού Ελένης Καπογιάννη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο osfp.gr:

«Πάμε να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και για εμάς όλα τα ματς είναι ίδια. Πρέπει να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι και μέσα από τις προπονήσεις και από τους αγώνες για να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ