Μπαρτζώκας: «Θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Μπαρτζώκας: «Θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Τον δικό του τόνο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής της Χίμκι έπλεξε το εγκώμιο του αείμνηστου ηγέτη του Παναθηναϊκου, ενώ τόνισε και την κληρονομιά που άφησε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μιλώντας, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο 53χρονος τεχνικός τόνισε: « Για τους προπονητές είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τεστάρουν τις ομάδες λίγο πριν αρχίσουν τα επίσημα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Το πιο σημαντικό είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, οι εργαζόμενοι στη Βιανέξ, η οικογένειά του, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ όμως επίσης είναι μια θρυλική μορφή και με τον τρόπο που τιμάται σήμερα, από τόσο κόσμο και ομάδες, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο να τον θυμηθούμε για άλλη μια μέρα. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, όχι τόσο για τους αγωνιστικούς λόγους, αλλά για τη σημασία που έχει για να τιμηθεί η μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου».

Στη συνέχεια, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε την κληρονομιά που άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ λέγοντας: « Ο Παναθηναϊκός λόγω της κληρονομιάς και της συνέχειας από την οικογένεια και τον Δημήτρη, έχει διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, αφήνει μια μεγάλη παράδοση και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί. Αυτοί οι σύλλογοι είναι γίγαντες του αθλητισμού και πάντα θα κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επειδή δεν τον γνώρισα προσωπικά αλλά έχω μιλήσει με πολλούς που έχουν συνεργαστεί, ήταν ζεστός και προσέγγιζε τους πάντες θερμά με ενδιαφέρον για την οικογένειά του. Ηταν παντοδύναμος, αλλά και με σημαντική ανθρώπινη υπόσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ