Νικολοπούλου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στη μάχη με την Αβενίδα»

Νικολοπούλου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στη μάχη με την Αβενίδα»

Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Αβενίδα και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έκαμψε έστω και με δυσκολία την αντίσταση της Νίκης Λευκάδας και πέτυχε την 92η συνεχόμενη νίκη της στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Ερυθρόλευκες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Περφουμαρίας Αβενίδα στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας θα τα δώσει όλα, προκειμένου να πετύχει την πρώτη τη νίκης στη φετινή διοργάνωση. Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη μάχη με την Αβενίδα και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τον αγώνα με την Αβενίδα: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που κατέχει την τρίτη θέση στον όμιλό μας. Παρόλα αυτά κάθε φορά εμείς προσπαθούμε και παλεύουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Έχουμε μία πολύ δύσκολη βδομάδα με τρία παιχνίδια αλλά θα δουλέψουμε και θα επικεντρωθούμε στην τακτική μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο ματς και να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται ανταγωνιστικός, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στην Ευρωλίγκα: «Προφανώς δεν είναι καλό για μας ψυχολογικά να παλεύουμε κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και να το χάνουμε στα κενά διαστήματα που παρουσιάζουμε. Ξέρουμε όμως η Perfumerias Avenida είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, γρήγορο, διαθέτει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και είναι άρτια διαβασμένη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα στην έδρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Για την προσθήκη της Ιβάνα Τίκβιτς: «Ελπίζω να μας δώσει περισσότερες ακόμα λύσεις η προσθήκη της Ιβάνα Τίκβιτς στην ομάδα μας και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει. Είναι εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα αλλά εμείς θα βοηθήσουμε όλοι για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπει στο κλίμα της ομάδας μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Τρίτη στο ΣΕΦ για να μας βοηθήσει και σε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν ώθηση όταν είναι δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε και στην αναμέτρηση με την Perfumerias Avenida, την πρωταθλήτρια Ισπανίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ