Ολυμπιακός: Συνάντηση κορυφής με στόχο ένα λαμπρότερο μέλλον

Ολυμπιακός: Συνάντηση κορυφής με στόχο ένα λαμπρότερο μέλλον

Λίγο μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα μπάσκετ Γυναικών των Ερυθρόλευκων.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, βρίσκεται ήδη στο 111-0 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και εάν δεν συμβεί κάποια τεράστια έκπληξη, θα κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο της νταμπλ «σκουπίζοντας» τον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκες έχουν χτίσει τη δική τους αυτοκρατορία. Και δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν.

Φέτος βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα Γυναικών, αφού ξεπέρασαν αρχικά το εμπόδιο της Βίσλα Κρακοβίας στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Στους ομίλους έδειξαν άκρως ανταγωνιστικές και παρότι άπειρες, είχαν αξιοπρόσεκτη παρουσία και ανάγκασαν τα βλέμματα να στραφούν επάνω τους. Ο Ολυμπιακός ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισαν, με τα παιχνίδια του στο επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube να είναι στην 3η θέση σε θεάσεις (views), δείγμα της δυναμικής της ομάδας του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό όμως δεν σταματούν να ονειρεύονται και ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα και το πώς θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό το σύνολο τη νέα σεζόν.

Λίγο μετά το Πάσχα είναι προγραμματισμένη πιθανότατα στο Λουγκάνο της Ελβετίας μία συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα των Ερυθρόλευκων. Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι για να ξεκινήσει το πλάνο της νέας σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη για τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας.

Η ομάδα ανέβασε τον πήχη με τις εμφανίσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τους ανθρώπους που τρέχουν τον Ολυμπιακό να έχουν στόχο να την διατηρήσουν σε αυτό το επίπεδο και να την οδηγήσουν ακόμα υψηλότερα.

Η δίψα είναι μεγάλη, με την εμπειρία από την πρώτη χρονιά στη Ευρωλίγκα να είναι ένα τεράστιο εφόδιο για τις Ερυθρόλευκες, οι οποίες συνέλεξαν πολύτιμες παραστάσεις από το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ