Μπλατ: «Νιώθω ευθύνη να στείλω ένα θετικό μήνυμα» (pics)

Μπλατ: «Νιώθω ευθύνη να στείλω ένα θετικό μήνυμα» (pics)

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί μετά από πρόσκληση του υπουργού, όταν ο προπονητής των ερυθρολεύκων δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο κόουτς των Πειραιωτών έκανε και πλάκα στον υπουργό μαθαίνοντας ότι είναι παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέροντας πως «θα σε χρειαζόμουν κανένα πεντάλεπτο».

Ο κ. Μπλατ βραβεύτηκε από τον Υπουργό «για το μεγαλείο και την γενναιοδωρία ψυχής που είχε για να βγει δημοσίως και να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του».

Οι δηλώσεις του Υπουργού μετά το τέλος της συνάντησης:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή που αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Ντέιβιντ Μπλατ, ένας καταξιωμένος προπονητής στο ΝΒΑ, την Ευρώπη και το πρωτάθλημά μας. Σήμερα, όμως, τον καλέσαμε για να τον συγχαρούμε και να τον ευχαριστήσουμε για το μεγαλείο και την γενναιοδωρία ψυχής που είχε για να βγει δημοσίως και να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του, εμπνέοντας νέα παιδιά στη χώρα μας, ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα και δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο.

Γι’ αυτόν τον λόγο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, είμαστε πολύ υπερήφανοι κι ελπίζουμε να συνεχίσει σε αξιακό και ηθικό επίπεδο να κινείται έτσι, γιατί αποτελεί πλέον παράδειγμα για πολλούς νέους ανθρώπους στην Ελλάδα στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο».

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ:

«Πρώτα απ’ όλα νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που είμαι εδώ μαζί σας κ. Υπουργέ. Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση που βρίσκομαι εδώ ως άνθρωπος του αθλητισμού και ενθαρρύνω τη βοήθεια για όλους τους Έλληνες πολίτες. Η κατάστασή μου είναι γνωστή και φυσικά νιώθω ευθύνη να στείλω ένα θετικό μήνυμα, για να δώσω κίνητρο σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα και πιο το σημαντικό είναι να είναι ανοικτοί και να γνωρίζουν την υγεία τους. Είναι κρίσιμο κι αναγκαίο για όλους μας και σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή να βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και μαζί σας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ