Πότε θα πει μια φορά στη ζωή του αλήθεια ο Βασιλακόπουλος; (pics)

Πότε θα πει μια φορά στη ζωή του αλήθεια ο Βασιλακόπουλος; (pics)

Φωνάζει και καταγγέλλει ως αντιδημοκρατικό το νομοσχέδιο ο Βασιλακόπουλος, όταν υπάρχει ανάλογη αντίστοιχη πρόβλεψη στη ΦΙΜΠΑ

Κατήγγειλε ως… φασιστικό το νομοσχέδιο που πρότεινε ο Λευτέρης Αυγενάκης και ψηφίστηκε από τη Βουλή, παρότι γνώριζε ότι αντίστοιχο νομοσχέδιο είχε προωθήσει το ΠΑΣΟΚ, πρωτοκλασάτο στέλεχος του οποίου ήταν για σειρά ετών. Φώναζε ότι υπάρχουν διεθνείς κανόνες, αλλά αποδεικνύεται ότι και πάλι λέει ψέματα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ κρύβει την αλήθεια από τον κόσμο του μπάσκετ.

Ας ξεκινήσουμε από την Ευρωπαϊκή ΦΙΜΠΑ, της οποίας είχε διατελέσει πρόεδρος. Υπάρχει σαφής περιορισμός για 1+1 θητεία. Αλήθεια, δεν γνωρίζει τις κείμενες διατάξεις της Ομοσπονδίας στην οποία ανήκει κι από την οποία ζητά… χείρα βοηθείας; Αλλά ακόμα κι αν δεν το γνωρίζει αυτός, δεν έχει άνθρωπο στις διεθνείς σχέσεις, δεν έχει συνεργάτες; Αλήθεια, οι τρεις (τουλάχιστον) νομικοί σύμβουλοι, τους οποίους πληρώνει η ΕΟΚ, δεν του είπαν τι συμβαίνει στην Ευρωπαϊκή ΦΙΜΠΑ;

Υπάρχει, όμως, και η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ω του θαύματος, στο άρθρο 14.1.4., στην παράγραφο c (τρίτη) αναφέρεται ρητά πως πρόεδρος μπορεί να εκλεγεί μια φορά, για τέσσερα χρόνια. Δηλαδή, τα πράγματα είναι πιο… άγρια, από αυτά που ισχύουν στην Ελλάδα. Κι η μεγάλη πλάκα είναι πως ο ίδιος άνθρωπος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αυτός που -μεταξύ άλλων- επέτρεψε να βγουν στη δημοσιότητα ιδιωτικές επιστολές διεθνών Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, που είχαν αυτόν ως αποδέκτη, επικαλείται τους διεθνείς νόμους, για να… τρομάξει τους αδαείς.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να κρατηθεί από πουθενά, καθώς σε όλο τον κόσμο υπάρχουν περιορισμοί, καθώς η ίδια η ΦΙΜΠΑ έχει απορρίψει τη λογική των ισόβιων προέδρων. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είναι απλά έκθετος, αυτό είναι η… συνήθεια που έγινε λατρεία. Είναι υποχρεωμένος να μας πει αν έχει άγνοια όσων συμβαίνουν στη Διεθνή Ομοσπονδία (στην οποία βαυκαλίζονταν ότι έχει ισχυρή επιρροή), ή λέει συνειδητά ψέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ