Άρης : Πήρε αυτόγραφό από τον Γιαννάκη 28 χρόνια μετά!

Άρης : Πήρε αυτόγραφό από τον Γιαννάκη 28 χρόνια μετά!

Ένας παππούς, μια μπάλα του μπάσκετ, o θρύλος Παναγιώτης Γιαννάκης και ένα αυτόγραφο σε εκκρεμότητα επί 28 ολόκληρα χρόνια!

Οι συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός εντός κι εκτός παρκέ είναι πολλές φορές εντυπωσιακές. Η ΚΑΕ Άρης με ανάρτησή της στο Facebook, παρέθεσε μια πολύ όμορφη ιστορία, που ξεκίνησε περίπου 28 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στο Final-4 του Μονάχου όπου φυσικά συμμετείχε και ο αυτοκράτορας.

Ενας παππούς, ο κύριος Δημήτρης Γιώτας και δύο εγγόνια, συγκίνησαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη όπως θα διαβάσετε στο κείμενο παρακάτω.

«ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ «ΞΥΠΝΗΣΕ» ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
Ο Δημήτρης Γιώτας με τη χθεσινή (28/12) του επίσκεψη στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής. Ο φίλαθλος του ΑΡΗ έχει στην κατοχή του την μπάλα του ημιτελικού ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Maccabi Tel Aviv, για το Final 4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1989 που διεξήχθη στο Μόναχο.

Η μοναδική υπογραφή παίκτη που έλειπε από την μπάλα, ήταν αυτή του νυν προπονητή της ομάδας μας και τότε καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ, Παναγιώτη Γιαννάκη. Με την επίσκεψή του στα γραφεία της ομάδας, ο φίλος του ΑΡΗ, ο οποίος συνοδευόταν από τα δύο του εγγόνια, Δημήτρη και Ορέστη, συνάντησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον οποίο μοιράστηκε την ιστορία του. Ο κόουτς του ΑΡΗ ενθουσιάστηκε από την αφήγηση του εμφανώς συγκινημένου κου Γιώτα και στη συνέχεια υπέγραψε με χαρά την μπάλα, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ο κ. Γιώτας έδωσε το «παρών» μαζί με τη σύζυγό του στο «Olympiahalle» της βαυαρικής πρωτεύουσας και παρακολούθησαν δια ζώσης τη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας μας σε Final 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο φίλαθλος του ΑΡΗ είχε καταφέρει να πάρει ως κειμήλιο την μπάλα της αναμέτρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ