Το δίλημμα της ΑΕΚ : Τολιόπουλος ή Μωραΐτης;

Το δίλημμα της ΑΕΚ : Τολιόπουλος ή Μωραΐτης;

Η Ένωση πρέπει να αποφασίσει ποιος εκ των δύο ταλαντούχων γκαρντ θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν της σε Ελλάδα και BCL.

Αυτήν την περίοδο τα πάντα στην ΑΕΚ περιστρέφονται γύρω από το κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η Ένωση περιμένει τις τελευταίες ρυθμίσεις για να μπορέσει να μπει στο σπίτι της και να συνεχίσει τις διεργασίες που είναι αναγκαίες για να μπορεσει να είναι λειτουργικό προς αυτήν και στον κόσμο της.

Ταυτόχρονα όμως τρέχει και το κομμάτι του προγραμματισμού της, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να κλείνει τις θέσεις των ψηλών αλλά να έχει βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα αναφορικά με τους περιφερειακούς του. Και δη τους Έλληνες που χρειάζεται για να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου, του είχε μιλήσει μάλιστα και του είχε δώσει την εντύπωση ότι θα είναι εκ των βασικών επιλογών του στην δεύτερη πεντάδα της Ένωσης. Όσο περνούσε ο καιρός όμως ο χρόνος όλο και μειωνόταν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σιγά σιγά πολύ πίσω στο ροτέισον της Ένωσης.

Υπήρξε μία… κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών στις αρχές της χρονιάς στο ματς με το Ρέθυμνο και γενικότερα ο Τολιόπουλος έδειχνε τρίτη επιλογή στους Κιτρινόμαυρους, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι από τους παίκτες που έχουν πάντως που έχουν ήδη προτάσεις στα χέρια τους με το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ να πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Ποιος είναι ο παίκτης όμως που μπορεί να τον βγάλει εκτός ρόστερ της Ένωσης; Ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Ο νεαρός γκαρντ δόθηκε δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου από την ΑΕΚ και το ρεπορτάζ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι δύσκολα θα επέστρεφε στην ομάδα και θα έμενε ελεύθερος με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την πλευρά του φέρεται διατεθειμένος να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της ΑΕΚ και να δει πως θα μπορέσει να τον αξιοποιήσει καθώς πρόκειται για ένα ταλαντούχο παίκτη που αξίζει να… βγει από την διαδικασία της Ένωσης. Ο Μωραΐτης είναι από τις ελπίδες της ΑΕΚ μαζί με τον Ρογκαβόπουλο και στην ομάδα βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο στο μέλλον αμφότεροι να είναι εκ των αθλητών του βασικού κορμού τους.

Όπως και να έχει πάντως, ο Παπαθεοδώρου και η διοίκηση της ομάδας, θα πρέπει να αποφασίσουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για την επόμενη σεζόν. Να παραμείνει ο Τολιόπουλος (και εννοείται το συμβόλαιό του) και να τον στηρίξει το τεχνικό τιμ καθότι έχει και συμβόλαιο έως το 2023 ή να προχωρήσει στην… ανοικοδόμησή της η ομάδα με τον Δημήτρη Μωραΐτη ο οποίος βρισκόταν με το ενάμισι πόδι εκτός ΑΕΚ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ