Παπαδάκης : «Με τον Άρη θα παίξουμε και για τον αρχηγό»

Παπαδάκης : «Με τον Άρη θα παίξουμε και για τον αρχηγό»

Όσα έγραψε ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Ο Κολοσσός ετοιμάζεται για μια δύσκολη έξοδο, καθώς το Σάββατο (20/1, 16:30- ΕΡΤ1 Basket League Show) φιλοξενείται από τον Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε με σεβασμό για τους κίτρινους και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να φύγει νικήτρια από το Αλεξάνδρειο.

Να σημειώσουμε ότι οι ροδίτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό Γιάννη Γεωργαλλή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Θα παίξουμε και για τον αρχηγό

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς, καθώς κόντρα στα Τρίκαλα επιστρέψαμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, γιατί ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι το ροζ φύλλο συνδυάστηκε με όμορφο μπάσκετ, αλλά και μία σημαντική διαφορά.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Είναι μία ιστορική ομάδα, που έχει στον πάγκο της έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Άρης είναι από τις ομάδες που κάθε χρόνο βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και ένα από τα μεγάλα του όπλα, για να το καταφέρει αυτό, είναι η έδρα του.

Από την πλευρά μας, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επίσης, θα παίξουμε και για τον Γιάννη Γεωργαλλή, καθώς ο αρχηγός για δεύτερο σερί ματς δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ