Γιατράς : «Γράψαμε ιστορία, αξίζαμε έναν τίτλο»

Γιατράς : «Γράψαμε ιστορία, αξίζαμε έναν τίτλο»

Δικαιωμένος μετά την κατάκτηση του Super Cup εμφανίστηκε ο Μάκης Γιατράς που τόνισε ότι ο Προμηθέας άξιζε να κατακτήσει έναν τίτλο.

Τον πρώτο του τίτλο κατέκτησε ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας νίκησε με 82-74 το Περιστέρι στον τελικό του Super Cup, με τον Μάκη Γιατρά να μην μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια του για το τρόπαιο.

Ο προπονητής του Προμηθέα υπογράμμισε πως η ομάδα του άξιζε έναν τίτλο, ενώ τόνισε ότι ήρθε με τη βοήθεια του Θεού. Παράλληλα, υποστήριξε πως πλέον η ομάδα κοιτάει μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς μετά το παιχνίδι:

Αρχικά, ο Μάκης Γιατράς υποστήριξε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλη την Πάτρα, για όλο τον οργανισμό του Προμηθέα. Είναι μεγάλη χαρά για όλη την Ελλάδα. «Τώρα τι καταλαβαίνουν, είναι άλλη κουβέντα (γέλια) Σίγουρα, όμως, έχουν θέληση και διάθεση. Φέραμε παιδιά με κίνητρο. Είναι η αρχή της χρονιάς. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα Ο Προμηθέας σήμερα έγραψε ιστορία. Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει τι έχουμε κάνει. Κερδίσαμε ένα τουρνουά με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Περιστέρι. Είμαστε περήφανοι. Είναι Σεπτέμβρης, όμως, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Αρχίζουμε μια πορεία. Νομίζω αξίζαμε ένα τίτλο κι ο Θεός μας το χάρισε σήμερα»

Για την κατάκτηση της πρώτης κούπας σε ολόκληρη την ιστορία του κλαμπ: «Λέω πάντα με τη βοήθεια του Θεού. Χρειάζεται κι η τύχη. Δεν το λέω ούτε για να παίξω θρησκευόμενος. Πιστεύω στο Θεό. Χρειάζεται και τύχη και ικανότητα, αλλά πάνω από όλα θέλει παρέα. Εμείς είμαστε μια παρέα, που γουστάρουμε που είμαστε στο γήπεδο. Κι όταν χάνουμε, στεναχωριόμαστε πολύ, όταν κερδίζουμε, χαιρόμαστε λίγο»

Για τους ξένους παίκτες που ήρθαν και έχουν «βγει»: Υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων. Είμαι τυχερός που έχω τον Κώστα Ντούβα δίπλα μου όλα τα χρόνια, που είναι εξαιρετικός προπονητής κι εξαιρετικό παιδί. Μην λέμε μόνο τα καλά. Υπάρχουν επιλογές που βγαίνουν κι άλλες που δεν σου βγαίνουν. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο»

Για τον Βαγγέλη Λιόλιο: «Αν και δεν του αρέσουν αυτά, είναι η στιγμή που πρέπει να το πω. Δεν έχει να κάνει με το μπασκετικό κομμάτι.  Με έχει βοηθήσει και με έχει βελτιώσει και σαν άνθρωπο. Του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχει πετύχει ο Προμηθέας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ