«Καθάρισε» στο τέλος τον Προμηθέα ο Άρης (94-83)

«Καθάρισε» στο τέλος τον Προμηθέα ο Άρης (94-83)

Στη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League σημείωσε ο Άρης που επικράτησε με σκορ 94-83 του Προμηθέα Πάτρας για την 6η αγωνιστική.

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 94-83 του Προμηθέα Πάτρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη του νίκη ανεβαίνοντας στο 2-1, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά πηγαίνει στο 1-1 έπειτα από την ήττα.

Κορυφαίος για το σύνολο του Σάββα Καμπερίδη ήταν ο Κουέντον Ντεκόζι που είχε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από κοντά τον ακολούθησε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από τους παίκτες του Μάκη Γιατρά, που δεν τα κατάφεραν στο τέλος, ξεχώρισαν οι Ίαν Μίλερ και Δημήτρης Αγραβάνης με 21 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε αρκετά καλά με την πρώτη περίοδο να του ανήκει αφού προηγήθηκε ακόμα και με διψήφια διαφορά (29-17) στην ολοκλήρωση της έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιλόσεβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Προμηθέας έβγαλε αντίδραση μειώνοντας τη διαφορά, με τον Μίλερ να ξεχωρίζει. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 46-42 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Άρη να καταφέρνει να πάρει την πολυπόθητη νίκη αφού αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στο φινάλε του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Προμηθέας είναι στην τελευταία, έχοντας όμως αρκετά ματς λιγότερα καθώς η ομάδα της Πάτρας είχε χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ