Πέρι – «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ»

Πέρι – «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ»

Ο Κέντρικ Πέρι έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον ίδιο να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί αλλά και αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά

Ο Κέντρικ Πέρι έφτασε σήμερα (18/02) στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ύψους 1.85μ. πόιντ-γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων», τονίζοντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του «τριφυλλιού» αλλά και την αγάπη που έχει δεχτεί από τους φίλους της ομάδας.

Για το πώς αισθάνεται για την νέα πρόκληση της καριέρας του: «Αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση αλλά και σε αυτήν την υπέροχη πόλη, την Αθήνα».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague: «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η πρώτη μου στη EuroLeague και ανυπομονώ να ξεκινήσει ώστε να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Για την αγάπη που έχει δεχθεί από φίλους του Παναθηναϊκού: «Έχω ήδη δεχθεί πολλή αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο γήπεδο ώστε να βιώσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Την περσινή σεζόν, ο Πέρι αγωνίστηκε στην Τσεντεβίτα Ολίμπια αριθμώντας 16.1 πόντους με 58.3% στα δίποντα, 35.7% στα τρίποντα, 73.8% στις βολές, 3.1 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 19.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 27:52′ και 16 παιχνίδια στο EuroCup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ