Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νικολαΐδη στο Λαύριο (vid)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νικολαΐδη στο Λαύριο (vid)

Τον μονοετή δανεισμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Λαύριο επισημοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω σχετικής ανακοίνωσης

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τον δανεισμό του 19χρονου γκαρντ Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Λαύριο για τη σεζόν 2021-22.

Ο ύψους 1.90μ. ταλαντούχος περιφερειακός ηγήθηκε της προσπάθειας των ερυθρολεύκων για την άνοδο στη Basket League. O Νικολαΐδης μέτρησε 14.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην Α2 όντας εκ των κορυφαίων της Αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού.

Με την ομάδα να βρίσκεται πλέον και επίσημα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και δεδομένου πως η ερυθρόλευκη γραμμή περιφέρειας φαντάζει πλήρης, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να έχει έναν σταθερό ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Ολυμπιακός και Λαύριο έχουν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία για τον δανεισμό του Νικολαΐδη και πλέον η μετακίνηση του νεαρού μπασκετμπολίστα πραγματοποιήθηκε και επίσημα.

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 20χρονου γκαρντ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT για έναν χρόνο», είναι η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ