Ανακοίνωσε Αρσενόπουλο ο Ιωνικός (pic)

Ανακοίνωσε Αρσενόπουλο ο Ιωνικός (pic)

Κι επίσημα παίκτης του Ιωνικού Νικαίας είναι ο Νίκος Αρσενόπουλος με τον νεαρό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας

Σε μια σημαντική επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας ο οποίος υπέγραψε τον Νίκο Αρσενόπουλο για τον επόμενο έναν χρόνο.

Ο 21χρονος κόμπο-γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στον οποίο έμεινε μέχρι το 2020. Έπειτα από ένα χρόνο δανεισμού στο Ψυχικό, αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους το ίδιο καλοκαίρι για ενσωματωθεί στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κυανόλευκων:

«O IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Αρσενόπουλο.

Ο νέος γκαρντ της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 19 Μαΐου του 2000, έχει ύψος 1,96 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στη χώρα μας.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηλυσιακού, ενώ το 2016 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και το 2020. Πέρασε τη σεζόν 2018/2019 στο Ψυχικό ως δανεικός, ενώ πέρσι έπαιξε στην Stoiximan Basket League με τον Κολοσσό H Hotels.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες κι έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 του 2019, το οποίο ολοκλήρωσε μάλιστα με 15 πόντους και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ