Μπανιώρας : «Αχαρακτήριστο αυτό που κάνει ο Βασιλακόπουλος»

Μπανιώρας : «Αχαρακτήριστο αυτό που κάνει ο Βασιλακόπουλος»

Ο πρώην παράγοντας του αυτοκράτορα μίλησε για διάφορα θέματα του παρόντος, αλλά και του παρόντος.

Ο Μιχάλης Μπανιώρας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Άρη κατά την «αυτοκρατορία», αλλά και αυτός που συνέβαλε στη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για τα θέματα της ομάδας.

Ο κ. Μπανιώρας εξέφρασε την πίστη ότι ο Άρης θα βρει τον δρόμο του, μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αντιμετώπιση της οποίας ο αυτοκράτορας τυγχάνει από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά όσα  δήλωσε:

Ο Άρης εισπράττει τα 15 χρόνια αυτοκρατορίας, γι’ αυτό το λόγο γεμίζουμε το γήπεδο ενώ οι άλλοι όχι. Ο Άρης είχε μια πολύ μεγάλη ομάδα, δυστυχώς ατύχησε έπαιξε 3 φάιναλ φορ και δεν τα πέτυχε, μετά άλλαξε το μπάσκετ, εμείς προχωρήσαμε την ομάδα με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη ακόμα και έρανο κάναμε για να μαζέψαμε χρήματα για να έρθει ο Γιαννάκης στον Άρη.

Πήγαμε με 11 εκατομμύρια και δεν μας τον έδινε. Αυτοί οι δυο γίγαντες δικαιούνταν τίτλους, 3 χρόνια συνεχόμενα φάιναλ φορ, ο σύλλογος μας ήταν ερασιτεχνικός τότε, αλλά κάναμε θαύματα, παίρναμε λεφτά και μας περίσσεψαν κιόλας μια χρονιά, ήταν ένας σύλλογος διαφορετικός, οι Αρειανοί οι νέοι πρέπει να διαβάσουν πολύ ιστορία, γιατί πάνω σε αυτά τα θεμέλια είναι ο Άρης.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Έχουν αλλάξει τα πράγματα, εμείς θέλουμε να παίξουμε τον ΠΑΟΚ στα ίσια, έχει οργανωμένη ομάδα, αλλά εμείς θα παίξουμε για την νίκη και όλα θα πάνε καλά πιστεύω.

Τι πρέπει να προσέξει ο κόσμος: Όταν έχουν απωθημένα δεκαετιών, όπου παίζουμε μας αντιμετωπίζουν σαν την Μπαρτσελόνα, όποτε υπάρχουν προκλήσεις, οι φίλαθλοι του Άρη από την υπερβολική αγάπη που τους γεννήθηκε, θα φέρει την αντίδραση και δυστυχώς υπάρχει κίνδυνος με τα γεγονότα που έγιναν με τον ΠΑΟΚ και ο Άρης θα προσέξει και δεν θα γίνει τίποτα αύριο. Η κερκίδα κρατάει μια πειθαρχία σοβαρή γιατί ξέρει τι συμβαίνει.

Ο Άρης ήταν στο Μόναχο μετά το δεύτερο φάιναλ φορ, φώναζε συνθήματα η Μπαρτσελόνα και εμείς νομίζαμε ότι έβριζαν εμάς, αλλά εκείνοι έβριζαν την Ισπανία και ήρθαν έντρομοι και μας είπαν μην μας πειράξετε εμείς λέμε για την Ισπανία, τους κερδίσαμε κιόλας και βγήκαμε 3η. Ήταν μια ομάδα η οποία δημιούργησε τα θεμέλια της έκρηξης της αθλητικής που είχε η Ελλάδα, ένας σημαντικός παράγοντας που ο Άρης εξακοντίστηκε ήταν και ο ΠΑΟΚ και εμείς προχωρούσαμε ακόμα πιο μπροστά ενώ μας ακολουθούσαν εννοώ για το μπάσκετ είναι έγκλημα για την ιστορία τους να θέλουν να πέσει ο Άρης και να είναι μόνο ένας στην Θεσσαλονίκη.

Κινητήριος μοχλός για εμάς ήταν πότε θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και πως θα τον κερδίσουμε, αν θέλουν να παίζουν με την Καλλονή ας το κάνουν, χωρίς ανταγωνισμό, δεν υπάρχει αθλητισμός.

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα πρέπει να προσέξει, υπάρχουν πολύ κρίσιμοι αγώνες και δεν θα πάει η Βέροια άρα ο Άρης έχει ακόμα αγώνες, πρέπει να κερδίσει τα 2 παιχνίδια και να φέρει ισοπαλία στην Κρήτη και τέλος ανεβήκαμε.

Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί ο Βασιλακόπουλος αν είχε μια ιδέα συνείδησης, έπρεπε να φύγει και να σταματήσει αυτό το πράγμα, και αυτή η συμπεριφορά ήταν αχαρακτήριστη.  Επίσης αχαρακτήριστη ήταν η συμπεριφορά της προηγούμενης διοικήσεως που ψήφιζε οτιδήποτε έφερνε ο ΠΑΟΚ.  Ο Άρης είναι μεγάλος. Δεν μπορεί να διοικείται από ένα πρώην παράγοντα του Παγκρατίου που δεν υπάρχει πλέον και από ένα παιδάκι που άφησε ο Λάσκαρης να διοικήσει.

Είστε αισιόδοξος: Φυσικά και είμαι αισιόδοξος και βέβαιος ότι θα βρει τον δρόμο του. Είναι εξασφαλισμένος ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως από το πέταλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ