Αλευρογιάννης : «Ο Πανιώνιος να σωθεί και να μην κινδυνέψει ποτέ ξανά!»

Αλευρογιάννης : «Ο Πανιώνιος να σωθεί και να μην κινδυνέψει ποτέ ξανά!»

Δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Basket League. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης, τόνισε πως στόχος του είναι η παραμονή στην κατηγορία και η δημιουργία μιας ομάδας που δεν θα κινδυνέψει ποτέ ξανά και η οποία συνεχώς θα ανεβαίνει επίπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ fm:

-Για τον Πανιώνιο και την ενασχόλησή του…
«Καταθέτω πολύ κόπο για τον Πανιώνιο και δίνω και ψυχή μου. Η νίκη ήταν μεγάλη αλλά νομίζω ότι κάθε Σάββατο θα έχουμε και ένα ντέρμπι. Δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Η νίκη ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία για όλους στην ομάδα. Τίποτα παραπάνω όμως…
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να μπω. Δεν είμαι επενδυτής. Οι συγκυρίες το έφεραν. Είπα απλώς να βοηθήσω τον Πανιώνιο. Απλώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι –σε όλες τις ομάδες- που δίνουν χρήματα- παίρνοντας μόνο ευχαρίστηση».

-Ποιο το όνειρό του για τον Πανιωνιο: 
«Το άμεσο όνειρο που έχω για την ομάδα είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Όλοι έχουμε μεγαλώσει με τον Πανιώνιο στην Α1 με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Θέλω να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα του χρόνου και να μην κινδυνέψει ποτέ ξανά. Να μπει μετά σε μια παραγωγική διαδικασία και να βγάλει παίκτες . Είναι κάτι που όλες οι ομάδες πρέπει να το έχουν. Έχω βαρεθεί να βλέπω 5-6 ξένους να περνούν από μια ομάδα με μια προοπτική σώσουμε την κατηγορία. Μιλάμε και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για μια εθνική ομάδα, και ένα σπορ που έχουμε στο αίμα μας. Και δημιουργείται ένας προβληματισμός, πώς θα δημιουργήσουμε παίκτες μεγάλους, όπως και στο παρελθόν.
Δεν πρόκειται να αλλάξει… Πρέπει να υπάρχουν μεγάλες ομάδες και παίρνουν παιχνίδια οι παίκτες.

-Για τις δυσκολίες στην αρχή: 
«Χάσαμε παιχνίδια που το είχαμε προϋπολογίσει. Το κακό είναι όμως είναι ότι την στιγμή που εμείς κοιτούσαμε να φτιάξουμε το μετοχικό κεφάλαιο και μετά να βγούμε στην αγορά για να πάρουμε παίκτες οι άλλες ομάδες έκαναν μεταγραφές. Εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να τα κάνουμε όλα νόμιμα. Το 2ο κακό είναι ότι ξεκινήσαμε μια βαριά τιμωρία, και άλλη μια που ήρθε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρετε πόση στήριξε μπορεί να δώσει ο κόσμος του Πανιωνίου στην ομάδα και αυτή τη στερηθήκαμε.

-Πόσες νίκες θέλει ο Πανιώνιος: 
«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες μπορούμε. Αυτή την στιγμή έχουμε υπερβάλει εαυτόν. Πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Πάμε σε όλα τα ματς για τη νίκη. Στο τέλος θα δούμε αν μας έφτασαν οι νίκες που πήραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ