Σάιμπερτ: «Αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι΄αυτό γύρισα»

Σάιμπερτ: «Αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι΄αυτό γύρισα»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από περίπου έξι χρόνια δήλωσε πως έχει να αποδείξει πολλά στην δεύτερη θητεία του με τα ασπρόμαυρα.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2016-2017 λόγω ενός τραυματισμού στον ωμό, που του είχε στερήσει μάλιστα και τα παιχνίδια με την Τενερίφη.

Έξι χρόνια περίπου μετά ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε μεταξύ άλλων πως γύρισε γιατί έχει να αποδείξει πολλά.

Διαβάστε επίσης: Σάντος για Ρονάλντο: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάιμπερτ:

«Νιώθω πως είχα μία δουλειά που έπρεπε να τελειώσω και την οποία άφησα στην μέση. Ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος και ένας ακόμη λόγος ήταν το γεγονός ότι ήμασταν στα playoffs, είχαμε κερδίσει την Παρτιζάν και στην πορεία, στον αγώνα με την ΑΕΚ τραυματίστηκα στον ώμο. Ένιωσα σαν να άφηνα την ομάδα, οπότε σίγουρα αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι΄αυτό κιόλας γύρισα. Ελπίζω να φτάσω ακόμα πιο μακριά με την φετινή ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ξαναγυρίσω, ένιωσα ευγνώμων για την ευκαιρία επειδή αγαπώ την πόλη, σε συνδυασμό με μία τόσο καλή ομάδα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος.

Θεωρώ πως θα βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά στην ομάδα το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος. Νιώθω πως η ικανότητα μου στα σουτ και στο σκορ θα τους δείξει διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να τους καθοδηγήσω όσο μπορώ στο γήπεδο και να τους συμβουλεύω λίγο παραπάνω. Οπότε απλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου, έτσι ώστε να βοηθηθούν και από εμένα σε θέματα που ίσως να δυσκολεύονται».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στον  Βαγγέλη Μαργαρίτη λέγοντας: «Ξέρω ότι ο Βαγγέλης είναι ακόμα εδώ και νιώθω σίγουρα παραπάνω οικεία. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης και είμαι χαρούμενος που είναι και πάλι εδώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ