Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η αναβολή του παιχνιδιού με το Λαύριο – Πότε φεύγει για Βερολίνο

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η αναβολή του παιχνιδιού με το Λαύριο – Πότε φεύγει για Βερολίνο

Το παιχνίδι με το Λαύριο αναβλήθηκε, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση – Στο ΣΕΦ για προπόνηση οι Ερυθρόλευκοι, που αναχωρούν αύριο (6/2) για την Γερμανία.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο αναβλήθηκε, καθώς όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, η οροφή του γηπέδου του Λαυρίου έσταζε νερά και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 15:45, αλλά οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες από τον ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο, 3,5 μήνες μετά… (vids)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το Λαύριο και επιστρέφει στην Αθήνα και μάλιστα στο ΣΕΦ, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν προπόνηση, προκειμένου να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αλμπα στο Βερολίνο για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, καθώς η αναχώρηση για τη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (6/2). Οι νταμπλούχοι θα προπονηθούν σήμερα στο ΣΕΦ και αύριο το πρωί θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/2) με την Αλμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ