Κόροιβος – Τρίκαλα 82-85

Κόροιβος – Τρίκαλα 82-85

Ο Κόροιβος δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας τα καταδικασμένα και αποδεκατισμένα Τρίκαλα κι έτσι πέφτει μαζί τους στην Α2!

Ο Κόροιβος έπρεπε απλώς να κερδίσει στην έδρα του τα αποδεκατισμένα και καταδικασμένα σε υποβιβασμό Τρίκαλα για να παραμείνει στην κατηγορία. Αλλά δεν τα κατάφερε! Έχασε με 85-82 από μια ομάδα που έπαιζε απλώς για την τιμή και την περηφάνια της και θα την συνοδέψει στην Α2, κάνοντας τη Νέα Σμύρνη να πανηγυρίζει έξαλλα και από… το πουθενά την παραμονή του Πανιωνίου στην Α1!

Ο Κόροιβος δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει στο σκορ, απέναντι στα Τρίκαλα που έπαιζαν χωρίς άγχος και κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν στην τελευταία αγωνιστική!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μεν με 38-25 στο 14′ όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν αυτή τη διαφορά με τα Τρίκαλα να παραμένουν κοντά στο σκορ ως το φινάλε.

Το ματς ήταν θρίλερ στο τέλος! Ο Ρίτσαρντσον με μεγάο τρίποντο, 1:30 λεπτό πριν το τέλος ΄έκανε το 76-79, για να μειώσει ο Πόσλεϊ επίσης με τρίποντο σε 79-81, στα 32 δευτερόλεπτα! Εν συνεχεία ο Μόρις ευστόχησε σε βολές για το 79-83, αλλά ο Πόσλεϊ με νέο τρίποντο μείωσε σε 82-83 στα 14 δευτερόλεπτα.

Τα Τρίκαλα είχαν ξανά 2/2 βολές (Ρίτσαρνσον) για το 82-85, με τον Κόροιβο να μην μπορεί να ισοφαρίσει στα 12» που απέμεναν και να πέφτει στην Α2!

Να σημειώσουμε οτι στα πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς, ο Κάρσον έπεσε αναίσθητος στο παρκέ. Άπαντες πάγωσαν, αλλά οι γιατροί με τη σωτήρια παρέμβαση τους τον επανέφεραν και μετά από περίπου 6-7 λεπτά ο παίκτη σηκώθηκε και χειροκροτήθηκε!

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 46-42, 64-59, 82-85

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ