Προμηθέας: Νοκ-άουτ ο Ελις από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Προμηθέας: Νοκ-άουτ ο Ελις από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο 25χρονος σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν θα παίξει στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό - «Μέσα» οι Χολ και Μιλόσεβιτς.

Χωρίς τον Οκτάβιους Ελις θα παραταχθεί ο Προμηθέας στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάκη Γιατρά για την πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Ο 25χρονος σέντερ ακολουθεί θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Αντίθετα, οι Λάνγκστον Χολ και Μίλαν Μιλόσεβιτς επιστρέφουν στη δράση και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή της αχαϊκής ομάδας. Οι δύο ψηλοί του Προμηθέα δεν είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το Λαύριο, ωστόσο, η ομάδα του Γιατρά κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο τεχνικός του Προμηθέα στις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο είχε τονίσει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ