Σίμτσακ : «Ο Βουρτζούμης έβαζε πάνω από όλα τον Άρη»

Σίμτσακ : «Ο Βουρτζούμης έβαζε πάνω από όλα τον Άρη»

Οσα είπε ο πρώην σέντερ του Άρη για τον αδικοχαμένο Βασίλη Βουρτζούμη που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξιστόρησε το πως έζησε τον Βασίλη Βουρτζούμη, στα τρία χρόνια που έπαιξε στον Αρη. Ο Ελληνας σέντερ αναφέρθηκε με γλυκά λόγια στον πρώην μάνατζερ του αυτοκράτορα που πέθανε σήμερα (12/6) μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικά όσα ο Βασίλης Σίμτσακ είπε Libero 107,4:

Αρχικά είπε: «Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με τα χειρότερα νέα. Μέχρι τώρα, ο Βασίλης έδινε μία τρομερή μάχη, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, είμαστε συντετριμμένοι».

Αν πρόλαβε να μιλήσει με τον κόουτς Πρίφτη: «Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε. Λίγο πολύ τα παιδιά όλα μιλήσαμε μεταξύ μας. Θα θέλαμε να βρεθούμε αύριο στην Θεσσαλονίκη. Είναι δύσκολες οι στιγμές, γιατί ζήσαμε πολλά με τον Βασίλη».

Για τον Βασίλη Βουρτζούμη: «Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ δίκαιος και τίμιος. Ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια της ομάδας μπάσκετ και του Συλλόγου. Ήταν πολύ σωστός στην δουλειά του, έβαζε πάνω απ’ όλα την ομάδα».

Για την κίνηση του Πρίφτη, να χαρίσει την πρώτη δόση του διακανονισμού και τα χρήματα να πάνε στον Βασίλη Βουρτζούμη: «Ο Χαρακτήρας του Βασίλη ήταν που σ’ έκανε να τον αγαπάς τόσο πολύ. Ο κόουτς Πρίφτης θέλει να έχει στο πλευρό του τέτοιους ανθρώπους, γι’ αυτό και η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή, είναι η οικογένεια και η υγεία. Αυτή η κίνηση δείχνει το ποιόν του Πρίφτη, αλλά και του Βασίλη, γιατί την άξιζε πραγματικά. Μακάρι να μπορούσαμε να παλέψουμε μαζί του, για να τον βοηθήσουμε σε αυτή την άνιση μάχη».

Για το πως αντιμετώπιζε τις δυσκολίες: «Ακόμα και την 3η μου χρονιά που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ερχόταν και μας έδινε δύναμη, μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο. Πολλά πράγματα τον τελευταίο χρόνο, έγιναν γι’ αυτόν».

Αν θυμάται κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό: «Εγώ έκανα πολλές συζητήσεις με τον Νικητάκη και τον Βουρτζούμη. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συμβάν. Ό,τι πρόβλημα και να υπήρχε, το αντιμετώπιζε πολύ όμορφα και προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο».

Αν θα μπορέσει να έρθει στην κηδεία, αύριο: «Είναι λίγο δύσκολο. Ακόμα το παλεύουμε όμως».

Αν θα συνεχίσει στο περιστέρι: «Υπάρχει άλλος ένας χρόνος συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι στην αναμονή, γιατί υπάρχει οψιόν».

Για τη διευθέτηση της οφειλής που υπήρχε, με αποτέλεσμα ν’ αποσύρει την αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής: «Αυτό το βασικό έγινε. Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι, μας πήραν ένα τηλέφωνο και συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».

Για τη φετινή πορεία του Αρη: «Από την μία στεναχωριόμουν, από την άλλη ήμουν κι αισιόδοξος γιατί έβλεπα παιδιά να μάχονται μέσα στο γήπεδο και στο τέλος κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία, δίνοντας το έναυσμα στους νέους ανθρώπους που ανέλαβαν το τμήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ