Στον ουρανό η κούπα για τον Παύλο… (vid+pics)

Στον ουρανό η κούπα για τον Παύλο… (vid+pics)

Πολύ δυνατές στιγμές κατά την απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό. Αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και συγκίνηση για την οικογένεια Γιαννακόπουλου που αφιέρωσε την επιτυχία στον ιστορικό ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, Παύλο.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 37ο πρωτάθλημά του και επέκτεινε το εντυπωσιακό σερί του, κατακτώντας έναν τίτλο για 23η σερί χρονιά! Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού που βρήκε νικητές τους πράσινους με 84-70 επί του Ολυμπιακού, εκτυλίχθηκαν πολύ δυνατές, στιγμές.

Πανηγυρικές φυσικά για την σημαντική επιτυχία, αλλά και έντονης συγκίνησης για την οικογένεια Γιαννακόπουλου ταυτόχρονα που θρηνούσε τον πρόσφατο χαμό του Παύλου. Τόσο ο γιος του Δημήτρης όσο και ο θείος του και αδελφός του θανόντα Θανάσης πήραν μια γλυκιά χαρά με τους δύο τους να αγκαλιάζονται συγκινημένοι μετά το φινάλε του ματς.

Χαρακτηριστική επίσης η αφιέρωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πατέρα του, καθώς σήκωσε το τρόπαιο και έδειξε προς τον ουρανό. Άπαντες οι παίκτες, αλλά και ο Τσάβι Πασκουάλ, αφιέρωσαν και αυτοί με τη σειρά τους την κούπα στον ιστορικό ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, ενώ ο κόσμος αποθέωνε με ατελείωτο τραγούδια και συνθήματα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιο δίπλα η οικογένεια Αντετοκούνμπο που βρέθηκε και αυτή στο κλειστό Νίκος Γκάλης, για να ζήσει από κοντά την επιτυχία του Θανάση.

Δείτε τους πανηγυρισμούς μετά το 20ο λεπτό του βίντεο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ