Ολυμπιακός : Κινητικότητα με την άφιξη του Μπλατ

Ολυμπιακός : Κινητικότητα με την άφιξη του Μπλατ

Όπως είναι λογικό στους Ερυθρόλευκους μπαίνουν σε μια ροή τα πράγματα με τον ερχομό του προπονητή τους. Ποιοι παίκτες είναι υπό συζήτηση και ποιοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν με κάποιους όρους να συζητηθούν.

Είναι κατανοητό πως φαίνεται κάποια στασιμότητα στην ενίσχυση του Ολυμπιακού, παρότι έχουν γίνει ήδη τρεις ανακοινώσεις για τους Πειραιώτες.

Η άφιξη του Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται παντως να είναι κομβική για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Με τον Πιέρια Χένρι να είναι με το ενάμισι πόδι στην Ούνιξ Καζάν, ο Ολυμπιακός κινείται σε εναλλακτικές λύσεις για το 1-2. Ήδη ακούστηκε το όνομα του Τζάστιν Κομπς της Λε Μαν, ο οποίος στα 27 του έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά στη Γαλλία, φτάνοντας στους τελικούς της λίγκας. Έχει προταθεί και εξετάζεται όμως σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Απλά είναι καθαρό πλέι μέικερ και δεν φαντάζει αυτός ακριβώς που ψάχνει ο Μπλατ.

Την ίδια ώρα υπάρχει κινητικότητα και στο κομμάτι του σμολ φόργουορντ. Το όνομα του Αξελ Τουπάν έχει επιστρέψει στο προσκήνιο όπως σας τονίσαμε πριν μερικές ημέρες. Μια λύση που λένε πως φαίνεται ως εύκολη, εφόσον και προκριθεί βέβαια.

Τέλος τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Γιάνις Τίμα της Μπασκόνια. Ο Λετονός φόργουορντ έχει δύο χρόνια ακόμα κλειστό συμβόλαιο με τους Βασκους (αποδοχές που για δύο χρόνια περνούν τα δύο εκατομμύρια) όμως ο Κερεχέτα, γνωστός ως σκληρός διαπραγματευτής, δεν θα τον πείραζε να τον πουλήσει. Με το.. αζημείωτο βέβαια.

Το ζητούμενο στην περίπτωση του είναι πως ο Τίμα είναι προς πώληση και είναι ένας παίκτης που ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που ψάχνει ο Μπλατ. Τριάρι που ακουμπάει και στο τέσσερα, με «φονικό» σουτ και αθλητικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ