Ολυμπιακός : Ήρθε στην Ελλάδα ο Τουπάν

Ολυμπιακός : Ήρθε στην Ελλάδα ο Τουπάν

O 25χρονος, πρώην φόργουορντ της Ζαλγκίρις Κάουνας, έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Με μια ώρα καθυστέρηση έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/7), ο Αξέλ Τουπάν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος φόργουορντ ήρθε απευθείας από το Παρίσι για την ομάδα των Πειραιωτών και την Δευτέρα θα δει από κοντά τους ανθρώπους που θα περάσει τα επόμενα δύο χρόνια της καριέρας του μαζί.

Όπως ήταν αναμενόμενο ήταν κουρασμένος από την ταλαιπωρία της πτήσης, ερχόμενος μάλιστα στην χώρα μας την ημέρα των γενεθλίων του.

Λίγο μετά την άφιξή του, ο Γάλλος τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα».

Για το αν η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν το μεγάλο κίνητρο γι’ αυτόν ο Τουπάν απάντησε: «Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου».

Πέρυσι με την Ζαλγκίρις είχε πικράνει τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού είχαν αποκλείσει τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας: «Φέτος με τον Ολυμπιακό ελπίζω να τα πάμε ακόμη καλύτερα… Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα».

Όσο για το αν προβληματίζεται με τη συνύπαρξη στη ίδια θέση με παίκτες όπως ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιάνις Τίμα, ήταν ξεκάθαρος: «Η συνύπαρξη με αυτούς τους παίκτες είναι κάτι καλό. Στο σύγχρονο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι όλο και λιγότερο σημαντικές. Κι εγώ και ο Παπανικολάου ή ο Τίμα μπορούμε να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις κι αυτό είναι καλό. Είναι καλό να έχει ύψος και αθλητικότητα σε αυτή τη θέση μια ομάδα».

Τέλος έστειλε και το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού: «Το μήνυμά μου είναι πως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ κι ανυπομονώ να σας συναντήσω για να φτιάξουμε σπουδαία πράγματα μαζί!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ