Μίντσεφ : «Κάθε προπονητής θα ήθελε τον Βεζένκοφ»

Μίντσεφ : «Κάθε προπονητής θα ήθελε τον Βεζένκοφ»

Στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο του έδαφος από την τριετία στην Μπαρτσελόνα. Έχει τα συστατικά για να επιτύχει με την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας, Λιούμπομιρ Μίντσεφ Αρχικά τόνισε πως: «Του εύχομαι να είναι υγιής και να ενταχθεί όσο καλύτερα γίνεται […]

Στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο του έδαφος από την τριετία στην Μπαρτσελόνα. Έχει τα συστατικά για να επιτύχει με την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας, Λιούμπομιρ Μίντσεφ

Αρχικά τόνισε πως: «Του εύχομαι να είναι υγιής και να ενταχθεί όσο καλύτερα γίνεται στη νέα του ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας, ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του, επειδή είναι ιδιαίτερα θετικός και δεν έχει προβλήματα με τους προπονητές του ποτέ».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στο beroebasket.com ο Μίντσεφ πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ θα έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που είχε στη Μπαρτσελόνα.

Ο Βεζένκοφ έκανε ένα μεγάλο άλμα από τον Άρη σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα και ίσως να μην ήταν ακόμα έτοιμος για αυτό το βήμα. Η συνεχής αλλαγή προπονητών είχε επίσης μεγάλη επίδραση στις προσπάθειες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ