Λάκι Τζόουνς : «Ανυπομονώ για την μεγάλη πρόκληση του Άρη»

Λάκι Τζόουνς : «Ανυπομονώ για την μεγάλη πρόκληση του Άρη»

Στην Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πέμπτης (9/8) και ο Λάκι Τζόουνς για τον Αρη, που εκθείασε τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Μετά τον ερχομό των Γκάρι Μπελ, Μάκ Κάιζερ και Μπορίς Νταλό νωρίτερα σήμερα, το βράδυ της Πέμπτης (9/8) για τον Αρη ήρθε και ο Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός φόργουορντ χαρακτήρισε τον Άρη ως μεγάλη πρόκληση, μιλώντας με πολύ ζεστά λόγια για τον κόουτς Αγγέλου και τον κόσμο του Αυτοκράτορα.

Να σημειώσουμε οτι τον υποδέχθηκε ο Σάββας Καμπερίδης ενώ ο Τζόυνς φόρεσε μια φανέλα του Άρη και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με αυτήν.

Αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν μια περιπλοκή κατάσταση να διαλέξω ομάδα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Ο Αγγέλου και η διοίκηση του Άρη πάλεψαν για μένα και θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Άρη.

Ανυπομονώ για την πρόκληση να παίξω για τον Άρη. Ο Αγγέλου ήταν ο πρώτος λόγος που ήρθα στην Ελλάδα παίζοντας για την Πάτρα. Ξέρω ότι ο Άρης έχει ένα φανατικό κοινό και δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Είμαι ενθουσιασμένος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος. Θα έχουμε πολλή ενέργεια. Ο ΜακΓκί είναι πολύ δυνατός ψηλός, ο Κάιζερ βγάζει πολλή ενέργεια, ο Νταλό κάνει πολλές δουλειές σου γήπεδο. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του Μποχωρίδη, ο Μπελ μπορεί να σουτάρει από παντού. Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Θα δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό κάθε βράδυ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη θα μου δώσει ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό και να αγωνιστώ μπροστά του. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, να οδηγήσουμε τον Άρη ξανά στις υψηλές θέσεις και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το τι του είπε ο Αγγέλου: «Θα είναι μια από τις λίγες χρονιές που θα έχω τριγύρω μου πολλούς παίκτες που θα παίζουν και αυτή καλή άμυνα, που είναι και το δικό μου δυνατό στοιχείο. Ο κόουτς μου είπε πως δεν περιμένει να είμαι ο Κόμπι ή ο ΛεΜπρόν, αλλά θα είμαι ένας παίκτης που θα παίζει για την ομάδα».

Έχασε την πτήση λόγω κακοκαιρίας ο Χάρις
Εξάλλου, ο Ραμόν Χάρις θα έρθει τελικά στην Ελλάδα την Παρασκευή (10/8). Ο Αμερικανός αναμενόταν να έρθει απόψε ωστόσο λόγω κακοκαιρίας στις ΗΠΑ δεν μπορεσε να πετάξει. Ο Χάρις θα έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη στις 21:50, με νέα πτήση που αναχώρησε σήμερα από τις ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ