Γιαννακόπουλος: «Σλούκας; Next year»

Γιαννακόπουλος: «Σλούκας; Next year»

Η απάντηση φωτιά του προέδρου του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον Έλληνα γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι

Συνεχίζονται τα.. επεισόδια αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κώστα Σλούκα. Όπως σας είχε ενημερώσει το 10.gr ο καπνός υπήρξε από το follow του Έλληνα γκαρντ της Φενέρμπαχτσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο instagram, κίνηση την οποία αναίρεσε έπειτα την γνωστοποίηση της.
Ένα βήμα μπροστά το πήγε όμως ο ίδιος ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» και πάλι μέσω του instagram.
Να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Μέσα στα πολλά σχόλια στο προφίλ του Σλούκα, ένα από αυτά έγραψε «πρόεδρε αναμένουμε για το τελευταίο κομμάτι του παζλ του γαλανόλευκου Παναθηναϊκού. Μόνο ο Κώστας έμεινε !!! Ξέρεις εσύ..» με το μήνυμα να ολοκληρώνεται με ταγκαρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Τη… φωτιά την έβαλε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει σε αυτό το σχόλιο , γράφοντας «Next year (για ακρίβεια νεξτ γιαρ)» δηλαδή από την επόμενη χρονιά.
Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ήδη στην Τουρκία υπάρχει πρόβλημα με τη λίρα, οι ομάδες δεν αντέχουν οικονομικά και πολλές έχουν βαρεσει.. κανόνι. Η Φενέρμπαχτσε έχει τεράστιο χρέος και δεν είναι απίθανο να μην συνεχίσει ο Έλληνας γκαρντ στην Κωνσταντινούπολη. Όπως και να έχει το επόμενο καλοκαίρι θα είναι καυτό για τον Σλούκα αφού δεν είναι απίθανο να κινηθεί και ο Ολυμπιακός για τον επαναπατρισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ