ΠΑΟΚ : Ντεμπούτο Γκάρετ με Καστοριά

ΠΑΟΚ : Ντεμπούτο Γκάρετ με Καστοριά

Στο φιλικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Καστοριά θα κάνει την πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του ο Ντάριους Γκάρετ.

Μια πρώτη γεύση από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντάριους Γκάρετ θα έχει την ευκαιρία να πάρει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο φιλικό που θα παίξει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Καστοριά με αντίπαλο την τοπική ομάδα (17.00).

Αυτό είναι το τρίτο φιλικό που δίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο «δικέφαλος», ο οποίος ωστόσο θα έχει και σε αυτό αρκετές απουσίες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία με την Εθνική Ελλάδας, τον Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από Δευτέρα, τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος θα αρχίσει τρέξιμο από εβδομάδα, τον Απόλλωνα Τσόχλα, αλλά και τον Τορντίν Ουίλιαμς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο αριστερό του πόδι, αλλά αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στο βοηθητικό του κλειστού της Πυλαίας και ακολούθως αναχώρησαν για την Καστοριά.

Στην αποστολή μετέχουν οι Γιανίκ Μορεϊρά, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Καραμανώλης, Μαλίκ Πόουπ, Ουίλ Χάτσερ, Φιλ Γκος και Ντάριους Γκάρετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ