Μπόγρης: «Να μας δώσει η έλευση του Μπλατ έξτρα ώθηση για τίτλους»

Μπόγρης: «Να μας δώσει η έλευση του Μπλατ έξτρα ώθηση για τίτλους»

Ο Ελληνας σέντερ αναφέρθηκε στον καινούριο τεχνικό του αλλά και στη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι πλέον οι Ερυθρόλευκοι μπορούν κανονικά και γεμάτοι την προετοιμασία της ομάδας, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπόγρης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας χορηγικής συμφωνίας των Πειραιωτών με την Volton Energy.

Ο Έλληνας σέντερ αρχικά είπε: «Από σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη που έχει μία υποχρέωση στο εξωτερικό με την Ευρωλίγκα. Ενέργεια πήραμε όπως είπες. Ελπίζω να μην χρειαστούμε κάποιο ηλεκτροσόκ φέτος, να έχουμε σταθερή πορεία σε όλη τη σεζόν και να φτάσουμε στην κορυφή στο τέλος. Η δουλειά έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά εδώ και ένα μήνα από το Μέτσοβο και έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφία του προπονητή μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποια φιλικά παιχνίδια όλοι μαζί ώστε να βρούμε ρυθμό και χημεία και να βγάλουμε τα πράγματα που γίνονται στην προπόνηση στο παρκέ».

Σχετικά με τους ξένους και το νέο προπονητή της ομάδας υποστήριξε: «Οι ξένοι συνήθως κάθε χρόνο αλλάζουν στις ομάδες. Είναι γενικότερα πολύ δύσκολο να μείνουν. Σιγουρα το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο προπονητής είναι και καλό για όλους μας. Το γεγονός ότι όλοι είναι έμπειρα παιδιά μπορούν να βγάλουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής στο γήπεδο. Θα φέρει σίγουρα κάποιον καινούριο αέρα και άλλες ιδέες από τα προηγούμενα χρόνια. Χωρίς να θέλω να κρίνω ή να πω κάτι. Για μένα στο μπάσκετ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Όλοι στο τέλος κρίνονται και με τα αποτελέσματα. Όλοι οι τρόποι του παιχνιδιού είναι σωστοί. Θα στηρίξουμε 100% αυτό που θέλει ο προπονητής μας στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ελπίζω μέσα Ιουνίου να έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας και να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι».

Αναφορικά με το αν η περσινή σεζόν που δεν πήγε καλά, έδωσε ένα ακόμα κίνητρο στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Σίγουρα θα υπάρχει μία έξτρα πίεση γιατί η ομάδα θέλει να πετύχει γιατί είναι μακριά από τους τίτλους και δεν συνηθίζεται αυτό. Οπότε από την πρώτη μέρα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε παιδιά που μπορούν να μας πάρουν από το χέρι, παιδιά με εμπειρία και έχουμε πάρα πολύ ενθουσιασμό με παιδιά που θέλουν να πετύχουν και πιστεύω ότι και η έλευση του κόουτς που όλοι σέβονται και όλοι τον κοιτούν στα μάτια, θα μας δώσει την έξτρα ώθηση να πάρουμε τίτλους. Γιατί η πορεία του προπονητή μας έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ επιτυχημένος και ελπίζω να καταφέρει να μας το μεταλαμπαδεύσει και σε εμάς σε μία ομάδα ήδη πολύ επιτυχημένη και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ