Τσαϊρέλης : «Κομμάτι της καρδιάς μου ο Άρης, γίνεται καλή προσπάθεια από τον Γουλιέλμο»

Τσαϊρέλης : «Κομμάτι της καρδιάς μου ο Άρης, γίνεται καλή προσπάθεια από τον Γουλιέλμο»

Με αφορμή το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Αρη, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στους κίτρινους με πολύ θετικά σχόλια.

Ο πρώην αθλητής του Άρη και νυν του Προμηθέα Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο Yellow Radio 92,8  με αφορμή το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τετάρτη (3/10, 18:00). Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε για την περσινή δύσκολη σεζόν στους κίτρινους, τόνισε ότι κρατά μόνο τα καλά από τη πέρασμά του από τον Αυτοκράτορα και χαρακτήρισε ότι η φετινή προσπάθεια που γίνεται είναι καλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης:

Για το ότι θα είναι αντίπαλος με τον Άρη είπε: Έχουν υπάρξει και άλλες φορές στο παρελθόν. Είχα έρθει στην ομάδα 19 χρονών για δύο χρόνια, έφυγα και ξαναήρθα οπότε την έχω ξαναζήσει την συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι περίεργη όσες φορές και να γίνει αλλά δυστυχώς έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Ήταν έντονα τα χρόνια μου στον Άρη, την 1η φορά οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες από τις κακές και αναφέρομαι στο αγωνιστικό γιατί το οικονομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, την 2η ήταν πιο δύσκολη η χρονιά στο αγωνιστικό.

Για το τι κρατάει από τον Άρη είπε: Δυσκολίες στη ζωή έρχονται πάντα. Δε νομίζω ότι βοηθάει κανέναν να κρατάει τα κακά οπότε κρατάω μόνο τα καλά. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ήμουν 5 χρονιά στον Άρη και είναι κομμάτι της καρδιάς μου.

Για την περσινή χρονιά είπε: Ήταν μαρτυρική χρονιά και δύσκολη. Το θετικό είναι ότι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος γίνεται μία καλή προσπάθεια, έχει δρόμο ο Άρης και θα βελτιώνεται συνεχώς γιατί είναι μία καινούρια ομάδα. Το δυσκολότερο ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου. Ο κόσμος μας στήριξε αλλά άργησε να καταλάβει τη διάσταση του προβλήματος. Έβλεπε μία εικόνα μέσα στο γήπεδο που δεν θύμιζε τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια και αντιδρούσε που είναι λογικό. Το θετικό είναι ότι στο τέλος όταν έπρεπε μας στήριξε και τα καταφέραμε μαζί. Μας βοήθησε πάρα πολύ από τα Τρίκαλα και μετά ήταν συνέχεια στο πλευρό μας.

Για το αυριανό παιχνίδι είπε: Γνωρίζω πολύ καλά όλους τους ανθρώπους στον Άρη. Δε περίμενα να παίξουμε αντίπαλοι στο ξεκίνημα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα ερωτηματικό γιατί κακά τα ψέματα εμείς είμαστε μία πιο γεμάτη ομάδα. Από την άλλη ο Άρης έχει στα πόδια του 3-4 ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει μπει πιο νωρίς σε κατάσταση αγωνιστική.

Εδώ η κατάσταση είναι διαφορετική. Η πίεση που νιώθαμε εκεί, εδώ δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Με όποιον και να παίζουμε το 1ο παιχνίδι ξέρουμε ότι κρύβει παγίδες. Ο Άρης έχει παίξει κάποια παιχνίδι έχει μία βάση στα παιχνίδια του, ξέρει τι θέλει ακριβώς και έχει δει πως αντιδρούν οι παίκτες υπό πίεση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν εδώ την ομάδα και τους παίκτες είναι πιο οικογενειακός είναι διαφορετικό στυλ.

Για το αν του έχει μείνει κάποιο απωθημένο από τον Άρη είπε: Υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που ήταν δύσκολα. Εγώ αυτό που θα ήθελα ίσως την 1η χρονιά που παίξαμε τελικό κυπέλλου να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη. Η ομάδα έπαιξε καλά αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλαμε όλοι να το πάρουμε. Βοήθησα και με βοήθησε η ομάδα το ίδιο. Έτσι γίνεται συνήθως. Ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του. Με Λάσκαρη δεν είχα πάρει ούτε 1 ευρώ.

Για τον Λάσκαρη είπε: Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Δε θέλω καν να θυμάμαι αυτά τα πράγματα. Σπαταλώ τζάμπα ενέργεια. Δεν γίνεται μετά από δύο χρόνια να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και με αυτά που έγιναν.

Για τον Γουλιέλμο είπε: Ο κ. Γουλιέλμος κάνει μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Η ομάδα ήταν κατεστραμμένη. Ο κόσμος μπορεί να αντιδρά με μερικές εμφανίσεις που κάνει ο Άρης αλλά νομίζω ότι έχει κάνει το καλύτερο ρόστερ που θα μπορούσε να κάνει για την φετινή σεζόν.

Το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη: Να συνεχίσει αυτό που κάνει καλά, να στηρίζει την ομάδα. Ακόμα είναι αρχή της χρονιάς, δεν βγαίνουν ακόμα συμπεράσματα.

Για τους στόχους του Προμηθέα και του Άρη είπε: Οι στόχοι της κάθε ομάδας είναι διαφορετικοί με βάση την οικονομική κατάσταση που υπάρχει. Έχουμε διαφορετικό ρόστερ αλλά αυτά είναι στα χαρτιά, στο παρκέ θα φανεί. Τώρα δε μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Δε θα υπάρχει το εύκολο παιχνίδι.

Για τον Μποχωρίδη είπε: Ο Λευτέρης φυσικά και μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας. Αλλά όταν δημιουργείται μία καινούρια ομάδα χρειάζεται και η προσαρμογή. Δε γίνεται ένας παίκτης να παίζει καλά για 10 μήνες κάπου θα κάνει κοιλιά. Δεν είμαστε μηχανάκια. Εγώ τους πρώτους μήνες δεν ήμουν καλός. Όταν περνάς από τέτοιες δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ