Κύμη – ΑΕΚ: Αήττητη η Ενωση που τα βρίσκει… δύσκολα

Κύμη – ΑΕΚ: Αήττητη η Ενωση που τα βρίσκει… δύσκολα

Η μοναδική περίπτωση στην οποία η Ένωση πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Κύμη ήταν στο προπέρσινο παιχνίδι της Εύβοιας, όταν επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 81-55.

Χωρίς απώλειες πέρασε η ΑΕΚ την πρώτη διετία συνύπαρξης της με την Κύμη στην Betshop Basket League αφού αναδείχτηκε νικήτρια και των τεσσάρων αγώνων με την ομάδα της Εύβοιας. Αυτό δε σημαίνει ότι είχε όμως και εύκολο έργο, αφού οι τρεις από τους τέσσερις κρίθηκαν με διαφορές δύο ως έξι πόντων.

Η μοναδική περίπτωση στην οποία η Ένωση πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Κύμη ήταν στο προπέρσινο παιχνίδι της Εύβοιας, όταν επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 81-55 παίρνοντας 18 πόντους από τον Ντίξον και 11 από τον Βασιλειάδη, όσους είχε από την άλλη πλευρά ο Μόργκαν.

Το περσινό διπλό ήρθε με σαφώς πιο δύσκολο τρόπο, αφού η ΑΕΚ επικράτησε με 79-77, με τον Μάικλ Γκριν να σημειώνει οχτώ πόντους στα τελευταία δύο λεπτά και τον Θαντ ΜακΦάντεν να αστοχεί στο τελευταίο σουτ για τους γηπεδούχους. Για την ΑΕΚ ο Χάρις είχε 19 και ο Σάκοτα 17 πόντους ενώ για την Κύμη 19 είχε ο ΜακΦάντεν και 15 ο Τζόουνς.

Η ΚΥΜΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 0-2
ΕΠΙΘΕΣΗ: 65
ΑΜΥΝΑ: 82
ΒΟΛΕΣ: 70,4%
ΔΙΠΟΝΤΑ: 50%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 28,9%
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 31
ΑΣΙΣΤ: 14,5
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 6,5
ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 1,5
ΛΑΘΗ: 19
RANKING: 57

Η ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 1-2
ΕΠΙΘΕΣΗ: 71,7
ΑΜΥΝΑ: 73
ΒΟΛΕΣ: 65,5%
ΔΙΠΟΝΤΑ: 47,8%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 35,4%
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 34,3
ΑΣΙΣΤ: 12,7
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 8
ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 2,7
ΛΑΘΗ: 13
RANKING: 70

ΚΥΜΗ

*Δύο εύστοχα δίποντα χρειάζεται ο Σταύρος Τουτζιαράκης για να γίνει ο πρώτος στη διαδρομή της Κύμης στην Betshop Basket League που θα φτάσει τα 100. Παράλληλα με μία ασίστ θα μπει στην πρώτη 10άδα της ομάδας της Εύβοιας.

*Ο Κρις Χόρτον είχε τουλάχιστον δύο επιθετικά ριμπάουντ και μία τάπα σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

*Η Κύμη ξεπέρασε τα 20 λάθη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Betshop Basket League με Κολοσσό H Hotels, Περιστέρι Βίκος Cola και ΠΑΟΚ. Είναι πρώτη σε αυτή τη στατιστική κατηγορία με μέσο όρο 18,2, αρκετά πιο μεγάλο από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έχει 15 ανά αγώνα.

ΑΕΚ

*Με δύο ριμπάουντ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα φτάσει τα 400 στην καριέρα του στην κατηγορία ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις απέχει μία ασίστ από τις 100.

*Ο Βινς Χάντερ είχε τρεις τάπες σε τρία από τα πέντε παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος ενώ παράλληλα μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων.

*Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ έχει συμπληρώσει η ΑΕΚ που όμως στον αντίποδα έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων στα τρία τελευταία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ