Λαρεντζάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Λαρεντζάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Ηφαιστου Λήμνου και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Στην εμφάνιση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετά τη νίκη επί του Ηφαιστου Λήμνου με 83-69. Ο διεθνής γκαρντ τόνισε ότι η Ενωση στο β’ μέρος βελτιώθηκε και έφτασε στη νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στη μάχη με τους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί να παίξω στην θέση του πόιντ γκαρντ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και χρειάζεται έξτρα συγκέντρωση για να διατηρηθείς σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα τώρα έχει ρεπό, εμείς με τον Γιαννόπουλο έχουμε την εθνική ομάδα. Με την επιστροφή περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες για να δούμε τι είναι να γίνει. Είναι σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε αρκετά για να παίξουμε με τέτοιο αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ