Κύμη – Χολαργός: Τα στατιστικά και τα ρεκόρ

Κύμη – Χολαργός: Τα στατιστικά και τα ρεκόρ

Η Κύμη θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Ισίδωρο Κουτσό που θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στην κατηγορία διαδεχόμενος τον Γιάννη Καστρίτη ενώ την πρώτη εμφάνιση του θα κάνει ο Τζεκουάν Λιούις.

Παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία θα γίνει αύριο (9/12, 17:00) στη Χαλκίδα όπου η Κύμη θα υποδεχτεί τον Χολαργό. Η ομάδα της Εύβοιας θέλει να δώσει τέλος στο σερί των έξι ηττών της στο Πρωτάθλημα αφού δεν έχει επιτυχία μετά το διπλό επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα.

Θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Ισίδωρο Κουτσό που θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στην κατηγορία διαδεχόμενος τον Γιάννη Καστρίτη ενώ την πρώτη εμφάνιση του θα κάνει ο Τζεκουάν Λιούις.

Με ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί και ο Χολαργός που έκανε δικό του τον Γκάρι Τάλτον που θα καλύψει τη θέση τον Ντάριν Ντόρσεϊ. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.

Η ΚΥΜΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 0-3
ΕΠΙΘΕΣΗ: 65,7
ΑΜΥΝΑ: 80,7
ΒΟΛΕΣ: 66%
ΔΙΠΟΝΤΑ: 48,3%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 30%
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 34
ΑΣΙΣΤ: 14,3
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 5,3
ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 2,3
ΛΑΘΗ: 19
RANKING: 59

Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 0-4
ΕΠΙΘΕΣΗ: 69,8
ΑΜΥΝΑ: 78,8
ΒΟΛΕΣ: 69,7%
ΔΙΠΟΝΤΑ: 48,6%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 33%
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 34,5
ΑΣΙΣΤ: 12,5
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 7,5
ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 1
ΛΑΘΗ: 16
RANKING: 60,8

ΚΥΜΗ

*Ξεχωριστό θα είναι το αυριανό παιχνίδι για τον Γιώργο Τσιάρα καθώς συμπληρώσει τα 300 στην καριέρα του στην Betshop Basket League. Θυμηθείτε το σχετικό αφιέρωμα του www.esake.gr.

*Ο Ρόντρικ Κάμφορ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και τουλάχιστον δύο εύστοχα τρίποντα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κύμης.

*Η Κύμη είχε τουλάχιστον δύο τάπες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της όμως δεν ξεπέρασε τα επτά εύστοχα τρίποντα στα έξι τελευταία.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

*Πέντε πόντους μακριά από τους 200 στην καριέρα του στην κατηγορία βρίσκεται ο Θωμά Κώττας που παράλληλα χρειάζεται 10 αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει τα 100.

*Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε έξι από τα επτά παιχνίδια της φετινής Betshop Basket League ενώ έφτασε σε διψήφιο αριθμό βαθμών στο ranking στα πέντε από αυτά.

*Ο Χολαργός δεν έπεσε κάτω από τα 32 ριμπάουντ στα επτά πρώτα παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος όμως δεν ξεπέρασε τα επτά εύστοχα τρίποντα στα έξι τελευταία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ