ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαργαρίτης, πρόβλημα με Γκάρετ

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαργαρίτης, πρόβλημα με Γκάρετ

Ο έμπειρος φόργουορντ ανεβάζει στροφές και δείχνει να αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγκώνα, ενώ ο Αμερικανός δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Δικεφάλου να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα επιφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος είδε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Ο 36χρονος φόργουορντ δουλεύει σκληρά, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αγκώνα στον αγώνα με τον Ηφαιστο στη Λήμνο και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ντάριους Γκάρετ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε θεραπεία, ενώ από την προπόνηση έλειπε ο Μορέιρα, πήρε μία ημέρα παραπάνω άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Μετά το διήμερο ρεπό για τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και πάλι σήμερα στις προπονήσεις. Η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό (30/12 στις 17:00), ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας και ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Darius Garrett και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο. Από αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Yanick Moreira, ο οποίος πήρε μία ημέρα παραπάνω άδεια για προσωπικούς λόγους. Την Πέμπτη (27/12) θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση (14:00)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ