Βεζένκοφ: «Σκληρή ομάδα η Μπασκόνια, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Βεζένκοφ: «Σκληρή ομάδα η Μπασκόνια, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι Πειραιώτες στο ματς με την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την Μπασκόνια.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 101-75, για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν σκληροί στην άμυνα και έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν μια ακόμα νίκη στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παίξαμε πολύ σκληρά. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Τους περιορίσαμε στην άμυνα, παίξαμε καλά και στην επίθεση. Θέλουμε να παίζουμε και να μην κάνουμε προπόνηση, δεν είναι μυστικό αυτό», ανέφερε αρχικά.

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Τώρα έχουμε μπροστά μας την Μπασκόνια, μία ομάδα εξαιρετική και σκληρή. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να είσαι πάντα προσηλωμένος στην άμυνα. Από εκεί ξεκινούν όλοι οι προπονητές. Ο κόουτς Μπλατ φημίζεται για τις διάφορες ποικιλίες που βάζει στην άμυνα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ