Μούρτος : «Δεν αρμόζει στον Άρη η εικόνα με τον Προμηθέα»

Μούρτος : «Δεν αρμόζει στον Άρη η εικόνα με τον Προμηθέα»

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα και την πολύ βαριά ήττα των κιτρινόμαυρων, λέγοντας πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να είναι ενωμένοι ενόψει συνέχειας.

Ο Σπύρος Μούρτος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη αναφέρθηκε στην βαριά ήττα του Άρη από τον Προμηθέα και ξεκαθάρισε πως αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Έλληνας φόργουορντ χαρακτήρισε ως μία άσχημη συγκυρία την ήττα των «κιτρινόμαυρων» προσθέτοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υποτιμούμε την Οστάνδη, γιατί έχει κερδίσει εκτός έδρας την Telekom Baskets Bonn κι εντός τη Stelmet Zielona Gora. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από ένα παιχνίδι που παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα, να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τη βελγική ομάδα.

Ήταν μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ομάδα και δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε όλοι μας, παίκτες και προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία, όπως και το περιστατικό που συνέβη με τον Brent. Ήταν μια κακή συγκυρία πραγμάτων, στην οποία εμείς θα μείνουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Αν και δεν άξιζε αυτή η κακή εμφάνιση στον κόσμο, που αγαπά τόσο πολύ την ομάδα, τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε τέτοια εικόνα από δω και πέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ