Παρκς: «Οργανισμός με υγεία ο Προμηθέας»

Παρκς: «Οργανισμός με υγεία ο Προμηθέας»

Ο Αμερικανός σέντερ, που έγινε 28 ετών, στην εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί της Κύμης (94-61) στις 24 Νοεμβρίου 2018, είχε συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο ράνκινγκ για να αναδειχθεί MVP της 7ης αγωνιστικής.

Η 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της  Basket League ολοκληρώθηκε με την χθεσινή (25/2) εξ’ αναβολής συνάντηση Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Μετά την ολοκλήρωση της, MVP της αγωνιστικής – για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα – αναδείχθηκε ο Τερέλ Παρκς του Προμηθέα Πάτρας.

Ο Αμερικανός σέντερ, που χθες έγινε 28 ετών, στην εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί της Κύμης (94-61) στις 24 Νοεμβρίου 2018, είχε συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο ράνκινγκ (22 πόντοι με 4/7 βολές, 9/12 δίποντα, 12 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, τρία φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 21’ και 12’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας της 7ης αγωνιστικής.

«Είναι οπωσδήποτε μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα», σχολίασε ο Παρκς και επισήμανε για την πορεία του Προμηθέα στην Betshop Basket League και στο Basketball Champions League: «Έχουμε διαγράψει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας, όμως στην ουσία τώρα ξεκινούν τα δύσκολα».

«Ο Προμηθέας είναι οργανισμός με υγεία που βοηθάει την ανάπτυξη του μπάσκετ», παρατήρησε ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ για την εμπειρία του στην Πάτρα.

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής της Betshop Basket League για πρώτη φορά στην καριέρα σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι οπωσδήποτε μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, στο σταφ και στους συμπαίκτες μου, για την καθημερινή δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί στο γήπεδο».

– Ο Προμηθέας βρίσκεται στην τετράδα της βαθμολογίας της Betshop Basket League, έχει προκριθεί στα πλέι οφ του Basketball Champions League και τον επόμενο μήνα θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Τενερίφη. Τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα σου την φετινή σεζόν;

«Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Εχουμε διαγράψει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας, όμως στην ουσία τώρα ξεκινούν τα δύσκολα.

Οι αγώνες που έρχονται είναι πραγματικά κρίσιμοι, καθώς θα καθορίσουν πολλά για την φετινή μας διαδρομή. Πραγματικά ανυπομονώ, ειδικά για τους αγώνες με την Τενερίφη. Μένουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και πάμε βήμα-βήμα, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε αγώνα».

– Πως είναι η εμπειρία σου στον Προμηθέα και στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ο Προμηθέας είναι οργανισμός με υγεία που βοηθάει την ανάπτυξη του μπάσκετ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ