ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Τζέφερσον, παίζει με Αρη

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Τζέφερσον, παίζει με Αρη

Ο Αμερικανός σέντερ ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Αρη στο Nick Galis Hall (23/3, 18:00), για την 20η αγωνιστική της Basket League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με την προπόνηση της Τρίτης να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου είδε με ικανοποίηση τον Τζόντρε Τζέφερσον να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους Κίτρινους. Ο Αμερικανός σέντερ είχε χάσει το πρόσφατο ματς με τον Ηφαιστο Λήμνου, λόγω αμυγδαλίτιδας.

Η απουσία του στοίχισε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα μέσα στην Πυλαία. Ο 31χρονος πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Αρη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν και τρεις αθλητές της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κλωνάρα, Φίλιππο Βακουφτσή και Κωνσταντίνο Ιατρίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Με την πρώτη προπόνηση τακτικής της εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Johndre Jefferson μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση, πριν από την έναρξη της οποίας έγινε η καθιερωμένη ανάλυση με την χρήση βίντεο.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετέχουν από σήμερα και τρεις αθλητές της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Κλωνάρας, Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης (16:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ