Ρέθυμνο: Μετά τον Κρίστμας, «400άρης» και ο Στιβ Μπαρτ

Ρέθυμνο: Μετά τον Κρίστμας, «400άρης» και ο Στιβ Μπαρτ

Στο ματς με την Κύμη ο Στιβ Μπαρτ έφτασε τους 400 πόντους, επίδοση που σημείωσε μόνο ένας ακόμη παίκτης στην ιστορία των Κρητικών, στην κανονική περίοδο μιας σεζόν.

Ο Στιβ Μπαρτ οδήγησε το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πολύτιμο διπλό επί της Κύμης, συνδυάζοντας την εξαιρετική εμφάνιση του με μία ξεχωριστή επίδοση. Ο Αμερικανός έφτασε τους 400 πόντους, επίδοση που σημείωσε μόνο ένας ακόμη παίκτης στην ιστορία των Κρητικών, στην κανονική περίοδο μιας σεζόν.

Το ίδιο είχε καταφέρει ο Ντιόντε Κρίστμας αφού είχε 437 πόντους σε 24 παιχνίδια κανονικής περιόδου της σεζόν 2011-12. Τους 400 πόντους σε μία σεζόν είχε φτάσει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ το 2012-13, μέσα όμως κι από τα 11 παιχνίδια της ομάδας στα πλέι οφ.

*Ο Αμερικανός γκαρντ ευστόχησε και στα επτά δίποντα που επιχείρησε και με αυτά ξεπέρασε τα 200 στην Betshop Basket League. Έχει πλέον 201/367 (54,76%).

*Ακόμη ο Μπαρτ είχε 4/6 τρίποντα, με τα οποία έφτασε στα 51 εύστοχα και στην 7η θέση της σχετικής λίστας του Ρεθύμνου Cretan Kings στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, τον Μαρκ Κάρτερ.

*Με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που είχε κόντρα στην Κύμη, ο Τράβις Ντάνιελς μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας των Κρητικών στην Betshop Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε τα 190 και ξεπέρασε τον Κένι Γκάμπριελ που είχε 185 στη σεζόν 2013-14.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε ο Κιθ Κλάντον έγινε ο 14ος στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό.

*Το Ρέθυμνο Cretan Kings εκτέλεσε με πολύ υψηλά ποσοστά εντός παιδιάς. Από μέση και κοντινή απόσταση ιδιαίτερα, ήταν εντυπωσιακός αφού είχε 23/32 δίποντα. Αυτό το 71,87% μάλιστα, συνιστά νέο ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΚ στη 10η αγωνιστική με 70,83% (34/48).

*Ο Κρις Χόρτον πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των “double-double”, φτάνοντας για 9η φορά σε αυτήν την επίδοση με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός της Κύμης είναι ο πρώτος της σχετικής λίστας, αφού τον ακολουθεί ο Σον Έβανς του Ήφαιστου με επτά. Χάρη στα δικά του double-double, η Κύμη έχει την πρωτιά και με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έφτασε τα 13 και ακολουθεί με οχτώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ