Αποσύρεται ο Γλυνιαδάκης: «Τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων»

Αποσύρεται ο Γλυνιαδάκης: «Τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων»

Ο έμπειρος σέντερ γνωστοποίησε ότι στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει την σπουδαία του καριέρα.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο σέντερ του Ρεθύμνου με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα του στα 21 χρόνια που αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 37χρονος, πλέον, άσος έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό, ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο μπάσκετ, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, Περιστέρι, ΑΕΚ, Σιάτλ Σούπερσονικς, Ολυμπιακό, Μπολόνια, ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό:

«Καλησπέρα σε όλους,

Σε λιγότερο από ένα μήνα μία ακόμη σεζόν φτάνει στο τέλος της αλλά ταυτόχρονα για μένα τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων στο χώρο.

Ξέρω ότι θα μου λείψει το μπάσκετ, γιατί είναι ο τρόπος ζωής μου, η καθημερινότητά μου, το ραντεβού με το παρκέ.. Φεύγω όμως γεμάτος ξέροντας ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή τη πορεία. Όλα όσα ζήσαμε αποδείχτηκαν πολύτιμες εμπειρίες ζωής που διαμόρφωσαν για πάντα το χαρακτήρα μου.

Το μπάσκετ θα συνεχίσει να είναι κομμάτι του εαυτού μου και της μέρας μου.. Με εκτίμηση, Ανδρέας Γλυνιαδάκης».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλησπέρα σε όλους, Σε λιγότερο από ένα μήνα μία ακόμη σεζόν φτάνει στο τέλος της αλλά ταυτόχρονα για μένα τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων στο χώρο. Ξέρω ότι θα μου λείψει το μπάσκετ, γιατί είναι ο τρόπος ζωής μου, η καθημερινότητά μου, το ραντεβού με το παρκέ.. Φεύγω όμως γεμάτος ξέροντας ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου,την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή τη πορεία. Όλα όσα ζήσαμε αποδείχτηκαν πολύτιμες εμπειρίες ζωής που διαμόρφωσαν για πάντα το χαρακτήρα μου. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να είναι κομμάτι του εαυτού μου και της μέρας μου.. Με εκτίμηση, Ανδρέας Γλυνιαδάκης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Glyniadakis (@glynias55) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ