Όλα καλά με Σκορδίλη, ο Τζένκινς το «κλειδί»

Όλα καλά με Σκορδίλη, ο Τζένκινς το «κλειδί»

Η υπόθεση του Σκορδίλη ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για την ΚΑΕ Άρης, που πλέον πρέπει να λύσει το θέμα με τον Τζένκινς για να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών.

Ο Άρης δεν έχει δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών και ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει σε μόλις 11 μέρες, λόγω απαγόρευσης από τη FIBA για τη μη τακτοποίηση κάποιων οφειλών.

Ωστόσο, σήμερα έφυγε το 1 από τα 4 «ban» που απέμεναν, καθώς η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη μπήκε… στο αρχείο.

Πλέον, απομένουν οι υποθέσεις των Μαρμπλ , Καββαδά και Τζένκινς για να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών.

Με τον Μαρμπλ υπάρχει διακανονισμός και ο Αμερικανός έχει πληρωθεί ήδη την πρώτη δόση. Επομένως, μόλις υπάρξει επικοινωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αυτό το «ban» αναμένεται να αρθεί.

Στην περίπτωση του Βασίλη Καββαδά ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια, καθώς πήρε για δεύτερη φορά χρήματα από την ομάδα και στον Άρη αναφέρουν ότι έχει υπογράψει.

Ο Μάικλ Τζένκινς, ωστόσο, δεν δέχεται τον διακανονισμό που του προτείνει η ΚΑΕ Άρης και οι «κίτρινοι» θα ζητήσουν από την FIBA να μεσολαβήσει προκειμένου να δεχθεί ο Αμερικανός τον διακανονισμό και να αρθεί το δυσκολότερο «ban».

Όμως το ερωτηματικό της υπόθεσης προκύπτει από το χρόνο που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αν και στην ΚΑΕ αισιοδοξούν ότι όλα θα έχουν τελειώσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ