Παπαθεοδώρου: «Σίγουρα εκτός οι Ρέι και Γιάνκοβιτς»

Παπαθεοδώρου: «Σίγουρα εκτός οι Ρέι και Γιάνκοβιτς»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ράστα Βέχτα τονίζοντας τα σημεία που θα πρέπει να σταθεί η Ένωση αλλά και τι ισχύει με τους τραυματίες.

Στο περιθώριο της media day ενόψει της αναμέτρησης με την Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00) για την έκτη αγωνιστική του BCL o Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, τα προβλήματα τραυματισμών της ΑΕΚ αλλά και το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Αναλυτικά:

Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με αυτό με την Μπούργος:

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα παιχνίδι Champions League. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά θέματα. Το ένα είναι η ποιότητα του αντιπάλου μας, είναι μία καλή γερμανική ομάδα με χαρακτήρα, με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη στο παιχνίδι της και σε άμυνα και σε επίθεση. Έχει 5 συνεχόμενες νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα. Το δεύτερο θέμα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ότι είναι για έμας το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση μας και να βγάλουμε ενέργεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας».

Για την ποιότητα της Ράστα Βέχτα:

«Κοίταξε, κάθε ομάδα για να επιβληθεί και να κερδίσει το παιχνίδι πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα καλά στοιχεία του αντιπάλου. Για έμας στόχος είναι η καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Η Ράστα Βέχτα είναι σκληρή στην άμυνα και καλή στην επίθεση. Είναι μια γερμανική ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά».

Για τους τραυματίες:

«Ρέι και Γιάνκοβιτς είναι σίγουρα εκτός. Θα δούμε πως θα αντιδράσει στην προπόνηση σήμερα και ο Σαντ Ρος. Έχουμε αρκετά θέματα».

Για τον ρυθμό που έχει βρει η ΑΕΚ:

«Τα παιχνίδια πάντα, όταν παίζεις σε ένα καλό επίπεδο, όπως το BCL, είναι επικίνδυνα. Δεν έχει σημασία αν προέρχεσαι από συνεχόμενες νίκες, ή ήττες. Εμείς ξέρουμε την δυναμική του αντιπάλου και παρόλο που το διάστημα είναι μικρό έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται στα παιδιά να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση στον όμιλο μας, γιατί αυτό το έχουμε κερδίσει μέσα από τα παιχνίδια».

Τέλος, απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ