Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένος από την άμυνα, όχι από την επίθεση»

Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένος από την άμυνα, όχι από την επίθεση»

Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί της Λάρισας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κομμάτι της άμυνας.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε εκτός έδρας της Λάρισας με 63-58 και ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε ότι αυτή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από το κομμάτι της άμυνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή. Οποιαδήποτε νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική. Το φετινό πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν μια νίκη που έπρεπε να την κάνουμε και την κάναμε. Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι και ήμασταν.

Είμαι ευχαριστημένος στο κομμάτι της άμυνας. Δεν είμαι όμως από την επίθεση, που είχαμε και 17 λάθη. Όταν έχουμε τέτοια ενέργεια όμως στην άμυνα είναι ένα καλό βήμα να βελτιωθούμε και σε άλλους τομείς. Καλή συνέχεια στη Λάρισα. Έχει δυνατό ρόστερ, έπαιξαν πολύ ανταγωνιστικά και δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι ακόμη και όταν ξεφύγαμε στο σκορ. Ήταν μαχητές και συγχαρητήρια για αυτό. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ